Sorteer op
  • Rue Tatin, Susan Herrmann Loomis
    Rue Tatin, Susan Herrmann Loomis

    Wonen en koken in Normandië

    Met vele authentieke recepten

    HardcoverTwintig jaar geleden arriveerde Susan Loomis in Parijs met niet veel meer dan een studentenlening en de inhoud van een koffer om van rond te komen. Maar wat…

    € 14,95
  • Aan tafel met Van Gogh, Fred Leeman en Paul & Marcel Fagel
    Aan tafel met Van Gogh, Fred Leeman en Paul & Marcel Fagel

    Een artistiek-culinaire ontdekkingsreis. Over het leven en werk van Vincent van Gogh is al veel geschreven en verteld. Maar nog niet eerder werden de schilderijen van Vincent in verband gebracht met koken. En dat terwijl eten, de…

    € 14,95
  • Portret met garnaalkroket, Isabel Miquel Arques
    Portret met garnaalkroket, Isabel Miquel Arques

    Met meer dan 40 portretten en bijbehorende stillevens illustreert de Spaanse fotografe Isabel Miquel Arques haar levenswandel door het Belgisch culturele leven. Zij geraakte er gefascineerd door het grote aantal kunstenaars, maar…

    € 35,00
  • Burgermeester kookboek, Dion Eggen, Justus W. de Nijs en Vincent van Olphen
    Burgermeester kookboek, Dion Eggen, Justus W. de Nijs en Vincent van Olphen

    Hardcover

    Meesterlijke burgerrecepten, van wild tot vegetarisch

    Burgermeester is een idee van drie Amsterdamse schoolvrienden, op zoek naar goed, eerlijk en betaalbaar eten. Sinds de opening van het eerste restaurant in 2007 is…

    € 28,95
  • I like you, Amy Sedaris
    I like you, Amy Sedaris

    Hospitality under the Influence

    Are you lacking direction in how to whip up a swanky soiree for lumberjacks? A dinner party for white-collar workers? A festive gathering for the grieving? Don't despair. Take a cue from…

    € 19,95
  • -33%

    Magnifico!, Gino D'Acampo
    Magnifico!, Gino D'Acampo

    Italiaans eten is nog nooit zo sexy geweest

    Gino D'Acampo is de meester van de moderne Italiaanse keuken. Zljn eerste boek Fantastico! werd bekroond met, de Gourmand Cookbook Award voor het beste Italiaanse kookboek ter wereld en…

    € 45,00 € 29,95
  • Kafka's soep, Mark Crick
    Kafka's soep, Mark Crick

    een overzicht van de wereldliteratuur in 14 recepten

    Heb je je ooit afgevraagd hoe Jane Austin een roerei zou maken? Welke maaltijd Gabriel Garcia Marquez een ter dood veroordeelde zou serveren? Hoe Kafka’s soep de uitkomst van…

    € 14,95
  • Fresh from the Farmers' Market, Janet Fletcher
    Fresh from the Farmers' Market, Janet Fletcher

    Year-round recipes for the pick of the crop

    Farmers' markets are thriving all over the country, treating shoppers to an astonishing array of fruits and vegetables. Noted food writer Janet Fletcher and acclaimed photographer…

    € 18,95
  • Faites votre pâtisserie comme Lenôtre, Gaston Lenôtre
    Faites votre pâtisserie comme Lenôtre, Gaston Lenôtre

    C'est possible et ce n'est pas difficile grâce à cet ouvrage, le premier d'une série à laquelle l'auteur pense depuis de nombreuses années. En effet, Gaston Lenôtre a voulu écrire un livre pratique pour toutes les boulangers amate

    € 59,95
  • The Nordic Kitchen, Claus Meyer
    The Nordic Kitchen, Claus Meyer

    One year of family cooking Claus Meyer

    Book by noma co-founder Claus Meyer
    Noma that was voted the best restaurant in the world several times!With its focus on vegetables, seasonality, foraging, flavour, and its lightness of…

    € 28,95
  • The Old-Time Brand-Name Cookbook, Bunny Crumpacker
    The Old-Time Brand-Name Cookbook, Bunny Crumpacker

    Recipes, Illustrations, and Advoce from the Early Kitchens of American's Most Trusted Food Makers

    Take a tantalizing journey back in time to an era when good food invoked coziness, friendliness, and Home Sweet Home in the pages…

    € 24,95
  • Justin Bonello Cooks
    Justin Bonello Cooks

    ... for friends

    My dad always says, 'A meal without Wine is like a day without sunshine.' I think the same can be said about eating on your own. Let's face it. No one should eat alone.

    My worst nightmare is rushing home, fixing…

    € 45,00
  • Play with Your Food, Joost Elffers
    Play with Your Food, Joost Elffers

    An adventure that Iets you carve and slice your way into forbidden territory. Now you have permission to take nature's healthiest foods and make imaginative, often beautiful creatures out of everyday fruits and vegetables. lt is a…

    € 14,95
  • Kitchen Confidential, Anthony Bourdain
    Kitchen Confidential, Anthony Bourdain

    Adventures in the Culinary Underbelly

    After twenty-five years of 'sex, drugs, bad behaviour and haute cuisine', chef and novelist Anthony Bourdain has decided to tell all. From his first oyster in the Gironde to his lowly…

    € 14,95
  • Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
    Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher

    Fotografie Kees Hageman

    Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig beschreven door Florine Bou- Cher.…

    € 45,00
  • Deugden van de tafel, Julian Baggini
    Deugden van de tafel, Julian Baggini

    Een filosofie van het eten

    Eten staat in het centrum van de belangstelling — met culinaire hypes, bestsellers van topchefs en kritische debatten over de voedselindustrie. We willen lekker, gezond en verantwoord eten, niet te…

    € 18,95
  • De Libanese keuken, Anissa Helou
    De Libanese keuken, Anissa Helou

    Hardcover

    De haute cuisine van het Midden-Oosten

    Libanon is eeuwenlang beïnvloed door veel verschillende culturen. Tussen 3000 en 1500 v. Chr. was het land door zijn centrale ligging hét handelscentrum voor het oostelijke…

    € 28,95
  • De Avontuurlijke Surinaamse Keuken, Arun SwamiPersaud en Faisel Rajjab
    De Avontuurlijke Surinaamse Keuken, Arun SwamiPersaud en Faisel Rajjab

    Specialiteiten uit een hete culinaire geschiedenis

    Arun SwamiPersaud en Faisel Rajjab nemen je mee op een culinaire rondreis door Suriname. Wat zoal uit dit boek blijkt? Dat de Surinaamse keuken absoluut geen keuken is van…

    € 24,95
  • Rond de tafel der Romeinen, P.C.P. Faas
    Rond de tafel der Romeinen, P.C.P. Faas

    Met meer dan 150 originele recepten

    De kookkunst van de Romeinen heeft lang een slechte reputatie gehad. Hun feestmalen werden afgedaan als decadente uitspattingen van goddeloze heidenen en verder doodgezwegen.

    Patrick C.P. Faas…

    € 24,95
  • Hoe wordt ik een goddelijke huisvrouw?, Nigella Lawson
    Hoe wordt ik een goddelijke huisvrouw?, Nigella Lawson

    De kunst van lekker eten uit de oven

    In dit prachtige boek onthult Nigella Lawson het geheim van koken uit de oven. In een druk bezet leven kan het bakken van een taart of een schaal muffins meer voldoening geven dan het bereiden…

    € 28,95
  • Een bord vol passie, Teresa Lust
    Een bord vol passie, Teresa Lust

    Met recepten

    Culinaire verhalen over keukengeheimen, de herkomst van gerechten en levenslessen van achter het fornuis, vermengd met herinneringen van de auteur aan haar Italiaanse grootmoeder die kippen plukte in de achtertuin,…

    € 8,95
  • The Art of Pasta, Lucio Galletto & David Dale
    The Art of Pasta, Lucio Galletto & David Dale

    Pastagerechten vormen niet alleen de ziel van de Italiaanse keuken, maar zijn ook geliefd en onmisbaar in vele Nederlandse huishoudens, getuige het niet-aflatende succes van pastakookboeken. In deze nieuwe pastabijbel The Art of…

    € 28,95
  • Hakken, snijden, wokken, Lauren Shockey
    Hakken, snijden, wokken, Lauren Shockey

    Mijn leven achter het fornuis in New York, Hanoi, Tel Aviv en Parijs

    Een smakelijke en vermakelijke wereldreis voor kookgekken en lekkerbekken - met tongstrelende recepten

    Lauren Shockey volgde de befaamde kookschool van het…

    € 11,95
  • Renoir's Table, Jean-Bernard naudin, Jean Michel Charbonnier & Jacqueline Saulnier
    Renoir's Table, Jean-Bernard naudin, Jean Michel Charbonnier & Jacqueline Saulnier

    The Art of Living and Dining with One of the World's Greatest Impressionist Painters

    A stunning evocation of the artist's Joie de vivre, with more than sixty delicious recipes and 140 glorious photographs.

    You will visit cafés…

    € 24,95
  • Het buffet van Marie Aubain, Nicolaas Wijnberg
    Het buffet van Marie Aubain, Nicolaas Wijnberg

    Kookboek bevattende talrijke recepten, composities en tips voor de bereiding van spijzen als vlees, vis, wild en ei, groenten, deegwaren, dranken, soepen en toetjes.

    (Opnieuw)Geschreven en geïllustreerd door Nicolaas…

    € 24,94
  • Play with your Pumkins, Joost Elffers and Saxton Freyman
    Play with your Pumkins, Joost Elffers and Saxton Freyman

    Text by Johannes van Dam

    Pumpkin isn't simply the key ingredient in some of the world's most delicious dishes. The fascinating history and mythology of the pumpkin are enough to inspire, and in the eye of the beholder its beauty…

    € 14,95
  • Pasta by Design, George L. Legendre
    Pasta by Design, George L. Legendre

    This is not a cookbook; it is a totally fresh and idiosyncratic look at pasta.

    The pasta family tree reveals unexpected relationships between pasta shapes, their usage and common DNA. Architect George L. Legendre has profiled 92…

    € 75,00
  • Juliette's Bakboek, Brenda Keirsebilck
    Juliette's Bakboek, Brenda Keirsebilck

    Zin om wat vrienden uit te nodigen, maar niet om uren lang te kokkerellen en uitgebreid de tafel te dekken? Dan maak je toch gewoon eenvoudige, kleine hapjes en zet die als buffet op tafel. De heerlijke geur in huis is dan het…

    € 28,95
  • YUMMY!
    YUMMY!

    by Oilily/Olly's

    The Best Cookbook Ever by Kids

    61 recepten van en voor kinderen van over de hele wereld. Geschreven in zes verschillende talen/Written in six different languages: Dutch, German, French, Italian and Spanish

    Pak…

    € 18,95
  • De vrolijke keuken, Philip Mechanicus & Judith Ten Bosch
    De vrolijke keuken, Philip Mechanicus & Judith Ten Bosch

    Broodje bonbon, brandweersaus, envelopjesvis, vliegende cola en kabouternotenbroodjes...
    Deze recepten - en nog veel meer - vind je in dit kinderkookboek. Leuk en niet moeilijk om te maken, lekker om te eten en grappig om te lezen…

    € 14,95
  • Kijk & Kook, Jonah Freud en Herman Geurts
    Kijk & Kook, Jonah Freud en Herman Geurts

    Iedereen kan koken met Kijk & Kook

    In dit boek wordt op een eenvoudige wijze uitgelegd hoe je de meest lekkere recepten kunt bereiden. Met duidelijke foto's en makkelijk leesbare tekst. Dat maakt het boek ook geschikt voor mensen…

    € 18,95
  • Tropische en subtropische vruchten en groenten, Ole Host en Harry Berggreen
    Tropische en subtropische vruchten en groenten, Ole Host en Harry Berggreen

    Dit boek is bedoeld voor al diegenen die belangstelling hebben voor de vele exotische vruchten en groenten die in steeds toenemende mate onze winkels gaan vullen. Doch ook voor de toerist in de tropen en subtropen is het door…

    € 14,95
  • Gesigneerd!

    ​Alles moet op, Johannes van Dam
    ​Alles moet op, Johannes van Dam

    Het grote wandelende buffet waarop de heerlijkheden staan waarmee Johannes van Dam, na de succesvolle bundel Alles warm, de lezers van Intermagazine, Elsevier en Het Parool verblijdde.

    De hitsige manipulaties met het promiscue…

    € 28,95
  • Kaas, Paul Gayler
    Kaas, Paul Gayler

    meer dan 130 vernieuwende recepten

    Kaasexpert Paul Gayler is in dit boek uitgegaan van de karakteristieke eigenschappen van zowel populaire als minder bekende kaassoorten, om die vervolgens met andere ingrediënten te combineren.…

    € 11,95
  • -50%

    Smaakstof, Huib Edixhoven & Evelijn van Heuven
    Smaakstof, Huib Edixhoven & Evelijn van Heuven

    De magie tussen wijn en gerecht in 4 x 25 tips

    Wie kent niet het bizarre effect dat verse sinaasappelsap heeft nadat je net je tanden hebt gepoetst. Het heerlijk frisse karakter van de citrusvrucht heeft plaatsgemaakt voor een…

    € 8,95 € 4,50
  • Gesigneerd!

    Bijzondere recepten van Kaatje bij de Sluis
    Bijzondere recepten van Kaatje bij de Sluis

    In nauwe samenwerking hebben eigenaars Anneke en Fons van Groeningen en chefkok André Mol van restaurant Kaatje bij de Sluis een unieke verzameling recepten van meer dan zestig gerechten samengesteld. Net als in Kaatje's eerste…

    € 28,95
  • Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl
    Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl

    In Roald Dahl's kookboek vertellen Felicity en Roald Dahl over de verrukkelijke maaltijden die zij door de jaren heen aan hun vrienden hebben geserveerd in Gipsy House. Het boek bevat vele bijzondere recepten en is doorspekt met…

    € 24,95
  • De kracht van kruiden, Peter Lute
    De kracht van kruiden, Peter Lute

    Smaken uit de Kruidfabriek

    Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
    De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en…

    € 59,50
  • Broodtrommelboek, Marije Vogelzang
    Broodtrommelboek, Marije Vogelzang

    Hardcover

    Een boek vol insprirerende broodtrommelideeën

    Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen. Dus stop je naast een boterham met pasta of pindakaas, soms wat extra's in de broodtrommel van je kind. Een briefje, of een…

    € 8,95
  • Floyd on Spain, Keith Floyd
    Floyd on Spain, Keith Floyd

    Keith Floyd ventures beyond the paella to discover the rich diversity of Spanish cuisine, one of Europe's best-kept culinary secrets. From the rustic simplicity of Rabbit with Wild Mushrooms to the exotic, Moorish-style Spinach…

    € 18,95
  • Sauzen, Erik van Loo
    Sauzen, Erik van Loo

    Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller.

    Erik…

    € 89,50
  • Chef Het Samen, Laura Emmelkamp
    Chef Het Samen, Laura Emmelkamp

    Het mafste kookboek voor kinderen

    Chef Het Samen is uitgeroepen tot beste kinderkookboek van de wereld! Door de maffe fotostrips leer je snel de lekkerste dingen maken. Tover samen met je vrienden iets bijzonders op tafel. Van…

    € 14,95
  • Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
    Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco

    Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door de medewerkers van Fattoria La Vialla, een biologisch familielandbouwbedrijf in Toscane en leverancier van vele Italiaanse specialiteiten. De recepten zijn…

    € 28,95
  • Pane e Panini, Ursula Ferrigno
    Pane e Panini, Ursula Ferrigno

    Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…

    € 34,95
  • Summer Cooking, Elizabeth David
    Summer Cooking, Elizabeth David

    Summer Cooking contains over a thousand recipes from all over the world — for table, buffet, or picnic. Elizabeth David is well known for the infectious enthusiasm with which she has handled French, Italian, and Mediterranean…

    € 8,95
  • Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma
    Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma

    Gortdroog en sappig

    Kamagurka ontmoet Harold Hamersma

    Kamagurka is dol op wijn. Maar heeft daar zo zijn eigen kijk op. Harold Hamersma schrijft over wijn en weet er alles van. Wat nu als de vaardigheden en de passie van beide…

    € 8,95
  • Kleine geschiedenis van de hutspot, Jacques Meerman
    Kleine geschiedenis van de hutspot, Jacques Meerman

    Met recepten

    Hutspot is geen klein bier. Er zijn boeken en schilderijen aan gewijd. Het gerecht staat nog steeds, in verschillende variaties, op ieders eet- tafel. Menig patriottisch hart gaat er sneller van kloppen. Hutspot…

    € 9,95
  • De Volkskeuken, Yvone Gnirrep
    De Volkskeuken, Yvone Gnirrep

    Een selectie van honderdvijftig afleveringen uit de dagelijkse rubriek 'De Volkskeuken' in De Volkskrant, verschenen in de periode 2001 tot najaar 2004. Een bron van inspiratie voor de kookliefhebber, maar omdat uitgeknipte…

    € 8,95
  • Kleine hapjes, grote smaken, Paul Gayler
    Kleine hapjes, grote smaken, Paul Gayler

    Tapas, mezze, dim sum en meerAan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om smaakcombinaties te ontdekken die de tong zullen strelen en waarvoor men toch…

    € 9,95
  • Tip van Stip

    Het grote wildplukboek, Edwin Florès
    Het grote wildplukboek, Edwin Florès

    Hardcover!

    Eten uit de natuurHet is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen?
    Edwin Florès…

    € 24,95
  • De tafel van tien, Johannes van Dam
    De tafel van tien, Johannes van Dam

    Gastronomisch graafwerk in hapklare brokkenIn dit boek behandeld Johannes van Dam in alfabetische volgorde honderd verschillende voedingsmiddelen. Ieder onderwerp wordt in tien punten behandeld, waarbij oorsprong, het gebruik in…

    € 8,95
  • Koken op Bommelstein, Johannes van Dam
    Koken op Bommelstein, Johannes van Dam

    Betreft gesigneerd exemplaar door de auteur Johannes van Dam aan (naam) ontvanger boek
    Nog mooi exemplaar (nieuwstaat)

    Met tekeningen van Dick Matena naar Marten Toonder

    Hoeveel beproevingen heer Bommel en Tom Poes in hun…

    € 45,00
  • A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham
    A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham

    A WOLF IN THE KITCHEN is a book about eating well every day without much fuss and bother. lt is for those people who adore good food but think they can't cook and haven't the time or inclination to learn. lt is healthy food and,…

    € 14,95
  • Tip van Stip

    Over eten en koken, Harold McGee
    Over eten en koken, Harold McGee

    Tip van Stip

    Wetenschap en overlevering in de keukenWaarom krijg je van alcohol een kater en hebben planten geen spieren? Waarom kan slagroom wel en melk niet worden stijfgeklopt? Wat maakt wit vlees wit, waarom rijpt fruit wel…

    € 28,95
  • India — koken met passie, Manju Malhi
    India — koken met passie, Manju Malhi

    India — koken met passie neemt je mee naar de regionale keukens van India: Noord, Zuid, Oost en West. In meer dan 140 recepten ontdek je hoe lekker en gevarieerd de Indiase keuken is. Maar vooral hoe snel en eenvoudig je thuis…

    € 11,95
  • Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold
    Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold

    Wagamama heeft de woorden 'fast food' nieuwe inhoud gegeven. In 1992 werd het eerste restaurant geopend achter het British Museum in Londen, nu zijn er zelfs restaurants in Sydney en Dubai. Wagamama maakt bijzondere…

    € 18,95
  • Tip van Stip

    Morito, Samuel en Samantha Clark
    Morito, Samuel en Samantha Clark

    Tip van Stip

    Nederlandstalige editie!

    DE NIEUWE Moro -Tapas-

    Morito is dan misschien het kleine zusje van Moro, het is wel een luidruchtiger on opstandiger zusje, dat graag wil ontdekken en experimenteren. Onze verzameling…

    € 45,00
  • DDR Kochbuch, Barbara und Hans Otzen
    DDR Kochbuch, Barbara und Hans Otzen

    DDR Mehr als nur Ostalgie — begleiten Sie die Autoren auf eine vergnügliche und informative Reise durch die Geschichte der Kochkultur und die Landschaften der ehemaligen Deutschen Demokratischen Republik mit ihren kulinarischen…

    € 14,95
  • Het forest feast kookboek, Erin Gleeson
    Het forest feast kookboek, Erin Gleeson

    Eenvoudige vegetarische gerechten uit mijn zomerhuisjeWelkom in de magische wereld van fotografe en kunstenares Erin Gleeson. Geïnspireerd door haar bosrijke omgeving maakt zij aquareltekeningen en vegetarische gerechten. Na haar…

    € 21,95
  • Comfortfood, Janneke Vreugdenhil
    Comfortfood, Janneke Vreugdenhil

    124 recepten voor instantgelukComfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren - ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt…

    € 18,95
  • creATE, Chris Sanderson, Martin Raymond
    creATE, Chris Sanderson, Martin Raymond

    Eating, Design and Future FoodFood is not just a hot topic in design and cutting edge creativity today, but also an enormous industry with changing standards and perceptions. crEATe. Eating, Design and Future Food investigates…

    € 18,95
  • Als kok in Frankrijk, Bart van Loo
    Als kok in Frankrijk, Bart van Loo

    Literaire recepten en culinaire verhalen

    Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën…

    € 18,95
  • NOEDELS nieuwe stijl, Sri Owen
    NOEDELS nieuwe stijl, Sri Owen

    Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels.

    Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.

    Authentieke noedelsrecepten worden…

    € 8,95
  • Captain's Dinner, Sandra van Berkum en Tal Maes
    Captain's Dinner, Sandra van Berkum en Tal Maes

    Koken met de Holland-Amerika LijnCaptain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika…

    € 8,95
  • -50%

    Where Chefs Eat
    Where Chefs Eat

    A GUIDE TOT CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS

    An invaluable restaurant guide which reveals the popular and often little known places that top chefs choose to eat in themselves. More than 400 of the world's best chefs, including Heston…

    € 8,95 € 4,50
  • De sensaties van smaak, Bob Holmes
    De sensaties van smaak, Bob Holmes

    De wetenschap achter hoe we proeven
    Kun je beschrijven in hoeverre de smaak van heilbot verschilt van kabeljauw? Hoe de geur van brie verschilt van port salut? De meesten van ons slagen daar nauwelijks in. Het ontbreekt ons aan de…

    € 39,95
  • Over bloesembeignets en broccolibrood, Helen Dijkstra-Hesselink
    Over bloesembeignets en broccolibrood, Helen Dijkstra-Hesselink

    Geïnspireerd door de haar omringende natuur bedacht Helen Dijkstra een aantal verrassend originele en eenvoudige recepten, die ze voor dit boekje omlijstte met schitterende, sfeervolle aquarellen. Geniet van al het moois en…

    € 8,95
  • Veg!, Hugh Fearnley-Whittingstall
    Veg!, Hugh Fearnley-Whittingstall

    Het River Cottage boek, met groenten in de hoofdrol
    Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risotto en andere gerechten die je meteen doen watertanden. En ze…

    € 14,95
  • Kweken voor de keuken, Adam en james Caplin
    Kweken voor de keuken, Adam en james Caplin

    Fruit, groenten en kruiden uit de eigen stadstuin
    Kweken voor de keuken is een inspirerend en praktisch boek dat u helpt het meeste uit uw tuin of vensterbank te halen. Er wordt aandacht besteed aan veel huidige trends — op het…

    € 14,95
  • Gekruid & geroerd, Danielle Houbrechts
    Gekruid & geroerd, Danielle Houbrechts

    Daniëlle Houbrechts probeert in dit boek uit te leggen wat de wilde-kruidenwereld voor haar betekent. De ideale plek om te onthaasten. De onuitputtelijke bron van creativiteit en harmonie. De eerlijke omgeving vol echtheid en…

    € 28,50
  • Wat te koken & hoe te koken, Jane Hornby
    Wat te koken & hoe te koken, Jane Hornby

    Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.

    Honderd duidelijke en eenvoudige recepten voor populaire gerechten zoals spaghetti alla…

    € 34,95
  • Paddestoel, Johnny Acton & Nick Sandler
    Paddestoel, Johnny Acton & Nick Sandler

    Kenden we enkele jaren geleden slechts de overbekende champignon, tegenwoordig overspoelen vele soorten paddestoelen de markt. Ook de tijd van de champignonsoep en de biefstuk met champignonroomsaus ligt ver achter ons.…

    € 14,95
  • Het insectenkookboek
    Het insectenkookboek

    Krekellolly’s in diverse smaken. Sprinkhanen om in chocolade te dopen. Libellenlarven met pepermuntblaadjes. Voor de meeste Nederlanders is het geen dagelijkse kost. Toch eet 80 procent van de wereldbevolking insecten als…

    € 11,95
  • Aardappelen
    Aardappelen

    Meer dan 100 onmisbare recepten
    De aardappel is een van de populairste en meest veelzijdige groenten, die over de hele wereld wordt verbouwd. Aardappelen zijn een rijke bron van voedingsstoffen, ze bevatten veel vezels en weinig…

    € 4,50
  • Proef Londen, Terence Contan & Peter Prescott
    Proef Londen, Terence Contan & Peter Prescott

    Meer dan 60 recepten van topchefs uit Londen plus de beste culinaire markten, restaurants, ambachtelijke winkels en cafés

    Proef Londen is een reisgids, een eetgids, een leesboek en ook een kookboek. En dat is een mooie…

    € 8,95
  • Hamburgers in het paradijs, Louise O. Fresco
    Hamburgers in het paradijs, Louise O. Fresco

    VOEDSEL in tijden van SCHAARSTE en OVERVLOEDDe menselijke geschiedenis is er een van voortdurende schaarste aan voedsel. De overvloed die in de laatste decennia voor velen is ontstaan, is zo uitzonderlijk dat wij nog niet hebben…

    € 8,95
  • The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier
    The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier

    Cooking and Gardening from Maine's Most Beautiful Farmhouse Restaurant
    Part how-to-garden primer, The Arrows Cookbook combines more than 150 delicious recipes with time-tested techniques for growing herbs, vegetables, and edible…

    € 14,95
  • De wereld rond in 101 recepten
    De wereld rond in 101 recepten

    Het beste uit Gentse Waterzooi en meer

    Gènes favoriete recepten aangevuld met talloze recepten uit de boeiende wereldkeuken

    Voor het bekende tv-programma Gentse Waterzooi trok Gène Bervoets de hele wereld rond op culinaire…

    € 11,95
  • Tip van Stip

    Rotterdams kookboek, Linda Roodenburg
    Rotterdams kookboek, Linda Roodenburg

    Het Rotterdams Kookboek, het culinaire standaardwerk voor álle Nederlanders

    Iedereen eet pasta, rijst en aardappels. Turkse pizza is net zo populair als patatje oorlog en de kapsalon is alom bekend als origineel Rotterdamse…

    € 18,95
  • Het ei, Michel Roux
    Het ei, Michel Roux

    Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruyèresoufflé tot de…

    € 18,95
  • Passie voor groenten, Antonio Carluccio
    Passie voor groenten, Antonio Carluccio

    Hét boek over koken met groenten — van de 'koning van de Italiaanse keuken'
    In dit prachtig vormgegeven boek presenteert Antonio Carluccio meer dan 200 overheerlijke recepten, die zijn enthousiasme en passie voor knapperig…

    € 18,95
  • -40%

    Eten uit de volkstuin, Marleen van Es
    Eten uit de volkstuin, Marleen van Es

    Zaaien, oogsten en eten van eigen bodem
    Er zijn boeken over het houden van een volkstuin en boeken over koken met de oogst uit die tuin, maar geen boek combineert zaaien, oogsten en eten zoals Eten uit de volkstuin.
    Ingedeeld op…

    € 14,95 € 8,95
  • Johannes van Dam, Jeroen Thijssen
    Johannes van Dam, Jeroen Thijssen

    De biografieJohannes van Dam was naast bekend culinair journalist een bijzonder mens. Hij had dan ook bepaald een roerige achtergrond: zijn joodse ouders overleefden de oorlog in onderduik, op jonge leeftijd was hij betrokken bij…

    € 9,95
  • Smullen met pompoen, Nicole van Leeuwen
    Smullen met pompoen, Nicole van Leeuwen

    Meer dan 100 bijzondere gerechten

    De pompoen is in opmars. De felgekleurde vrucht is vrijwel het hele jaar door te verkrijgen, niet alleen in natuurwinkels, maar ook in steeds meer supermarkten. Pompoen is lekker, veelzijdig,…

    € 14,95
  • Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler
    Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler

    Alles wat je voor een goed leven en een goede voeding moet weten
    Go basic! Eerlijke levensmiddelen zonder onaangename verrassingen. Leren met plezier en koken vanuit je buik. Met recepten naar ieders smaak: vegetarisch of…

    € 8,95
  • De tien van teleprofs, Jan Paul Schutten en Simone Leeuwenkamp
    De tien van teleprofs, Jan Paul Schutten en Simone Leeuwenkamp

    Topkwaliteit aan tafel

    "Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten", ,schreef George Bernhard Shaw, Iers toneelschrijver en Nobelprijswinnaar in 1925, ooit. Maar weet u als 'gourmand' hoe u het beste kreeft kunt…

    € 8,95
  • Tip van Stip

    Eat Love, Marije Vogelzang
    Eat Love, Marije Vogelzang

    Tip van Stip

    Food concepts by eating-designer Marije Vogelzang
    Eating concepts by Marije Vogelzang: her interest is in the verb “to eat.” Not only does she think deeply about what is on the plate, but also about everything…

    € 18,95
  • -20%

    De Russische keuken, Elena Makhonko
    De Russische keuken, Elena Makhonko

    Ontdek de rijke en gevarieerde Russische keuken in 60 authentieke recepten en 300 prachtige foto's

    Een ontdekkingsreis langs de kenmerkende smaken en de geschiedenis van de Russische keuken, in een prachtig uitgevoerd boek met 60…

    € 14,95 € 11,95
  • SLA,  Ida de Haart
    SLA, Ida de Haart

    EEN HANDBOEK VOOR GROEN, GEZOND EN GEWELDIG ETEN
    Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Dat eten zó lekker is dat je vergeet dat het ook nog supergezond kan zijn, is alleen maar mooi meegenomen. Er wordt al genoeg…

    € 14,95
  • Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon
    Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon

    Vegetarisch koken op z'n Berlijns

    Lokale seizoensproducten, klaargemaakt met invloeden uit heel de wereld. Van bietenravioli met sinaasappel-walnootboter tot vegetarische teriyakiburgers. In dit sprookjesachtige kookboek vol…

    € 24,95
  • Bonbon, Jonah Freud
    Bonbon, Jonah Freud

    Bonbons van Kees Raat

    Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke bekendheid vanwege zijn aparte combinaties met chocolade. Hij is bonbonleverancier van gerenommeerde horecabedrijven…

    € 18,95
  • -64%

    De perfecte gastvrouw, Caroline Barty
    De perfecte gastvrouw, Caroline Barty

    Recepten uit het verleden

    Een gids van nu, boordevol jaren-vijftigplezier!
    Word een gevierde gastvrouw en beleef het raffinement van de jaren vijftig in je eigen huis! Huisvrouwen uit de jaren vijftig hadden zeeën van tijd om…

    € 12,50 € 4,50
  • Koks en keukenmeiden, Johannes van Dam en Joop Witteveen
    Koks en keukenmeiden, Johannes van Dam en Joop Witteveen

    Koks en keukenmeiden gebruikten ze, Johannes Van Dam en Joop Witteveen lezen ze: Waarom nam een arts in de zeventiende eeuw recepten op in zijn medicijnboek? Hoe zuinig was de volmaakte en zuinige keukenmeid Aaltje? Wat at de…

    € 9,95
  • Passie voor pasta, Antonio Carluccio
    Passie voor pasta, Antonio Carluccio

    Meer dan 100 onweerstaanbare recepten van de maestro van de Italiaanse keuken

    De Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunst
    Zowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts op basis van pasta komen aan bod

    Pasta…

    € 8,95
  • Koken in de vaatwasser, Lisa Casali
    Koken in de vaatwasser, Lisa Casali

    Smakelijk en goedkoop koken in de afwasmachine

    Smaak, duurzaamheid en geldbesparing met een revolutionaire methode! Misschien hebt u er nooit bij stilgestaan, maar de hitte die een vaatwasser produceert tijdens een wascyclus, kan…

    € 8,95
  • Feast, Roy Strong
    Feast, Roy Strong

    A History of Grand Eating

    Sharing a grand meal has always been a complex social event. Feasts have been used to celebrate significant occasions, to parade rank and hierarchy, and to flatter and influence people. There has always…

    € 24,95
  • De smaak van het verleden, Barbara Ketcham Wheaton
    De smaak van het verleden, Barbara Ketcham Wheaton

    De Franse keuken van 1300 tot 1789

    'Wat! Alweer een over koken? zal de lezer wellicht zeggen. Sedert een aantal jaren wordt het publiek overspoeld door een ware vloedgolf van dergelijke geschriften,' Deze zo modern aandoende…

    € 8,95
  • Kookkunst uit Rusland, Irina Carl
    Kookkunst uit Rusland, Irina Carl

    Eetcultuur en recepten

    Uit de Russische keuken zijn bij ons enkele delicatessen algemeen bekend: steur, zalm, rode en zwarte kaviaar - en natuurlijk wodka. Zeker nu Rusland zich weer als zelfstandige staat kan profileren, is het…

    € 14,95
  • Tana Ramsay's familiekeuken II, Tana Ramsay's
    Tana Ramsay's familiekeuken II, Tana Ramsay's

    'Eten met je gezin is niet alleen het delen van ongecompliceerd, hartverwarrnend eten, maar ook een paar minuten de tijd nemen voor elkaar, lachen om grappige verhalen, kibbelen over onbelangrijke zaken en onthouden waarom niets…

    € 11,95
  • Eigentijds vegetarisch, Maria Elia
    Eigentijds vegetarisch, Maria Elia

    Ruim 120 recepten die je smaakpapillen verrassen

    Eigentijds vegetarisch is een waar vegetarisch avontuur: deze gerechten brengen je bijna letterlijk in een andere wereld! De jonge Grieks-Britse Maria Elia heeft in dit boek…

    € 18,95
  • Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn
    Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn

    Smakelijk Italiëneemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna.…

    € 18,95
  • -28%

    Wat eten we vandaag?, Susan Aretz
    Wat eten we vandaag?, Susan Aretz

    100+ familierecepten voor grote én kleine smulpaapjes

    16 weekmenu's voor lente, zomer, herfst en winter met boodschappenlijstje!Eén keer per week boodschappen doen, minder eten verspillen en elke avond snel aan tafel. Wat eten…

    € 12,50 € 8,95
  • -64%

    Verse munt, lamsbout & baklava, Karin Vaneker, Pieter Ouddeken en Erwin Slaats
    Verse munt, lamsbout & baklava, Karin Vaneker, Pieter Ouddeken en Erwin Slaats

    Uit de Turks-Nederlandse keuken van Meliha Genco

    Dit kleurrijke kookboek roept onmiskenbaar de geuren en smaken van de Turkse keuken op. Naast de heerlijke recepten en prachtige culinaire foto's wordt het ook uitgebreid…

    € 12,50 € 4,50
  • Alles over KAAS, Fiona Beckett
    Alles over KAAS, Fiona Beckett

    Een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas met 44 inspirerende recepten om optimaal te genieten.

    Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan…

    € 11,95
  • Tip van Stip

    Bos op je bord, Ria Loohuizen
    Bos op je bord, Ria Loohuizen

    Tip van Stip

    Paddestoelen om te plukken en om te eten. Met 150 recepten voor de fijnproever.

    'Sommighe zijn eetbaar; sommighe fenijnigh ende doodelijck', schreef de Vlaamse geneesheer Dodoens in 1554. Ook oude volksnamen zijn…

    € 24,95
  • Waarom Franse vrouwen niet dik worden, Mireille Guiliano
    Waarom Franse vrouwen niet dik worden, Mireille Guiliano

    Champagne, chocolade en romantiek als gezonde lifestyle.

    Het valt niet te ontkennen: Franse vrouwen worden niet dik. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar over het algemeen geldt: Franse vrouwen drinken wijn, eten minstens drie…

    € 8,95
  • Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell
    Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell

    A survey of the diet of early peoples

    A world-wide survey of the eating and drinking habits of early peoples, Don and Patricia Brothwell's Food in Antiquity covers a broad geographical range, from the early populations of Asia,…

    € 14,95
  • De tao van stamppot, André Wolf
    De tao van stamppot, André Wolf

    Koken met lichaam ziel en geest

    De tao van stamppot is geen gewoon kookboek, maar een rijke verzameling recepten, verhalen, anekdotes, dialogen, tips, parabels, grapjes en spirituele adviezen. Het boek is gedeeltelijk opgezet als…

    € 8,95
  • Het metabolisme dieet, Haylie Pomroy
    Het metabolisme dieet, Haylie Pomroy

    Slank in 28 dagen

    Het dieet van Jennifer Lopez, Cher, Reese Witherspoon en duizenden anderen.

    Diëten door veel te eten
    Verlies 10 kilo in 4 weken
    Met 4-wekenplan en meer dan 50 recepten (inclusief vegetarische en glutenvrije…

    € 11,95
  • Jouw moestuin, Clare Foster
    Jouw moestuin, Clare Foster

    De onmisbare gids voor een succesvolle oogst

    Of je nu heerlijke en gezonde voeding wilt kweken, het kantoor wilt ontvluchten
    of met gelijkgestemde tuiniers wilt omgaan, een moestuin of volkstuin kan het
    antwoord op je dromen…

    € 18,95
  • Tip van Stip

    Een pleidooi voor echt eten, Michael Pollan
    Een pleidooi voor echt eten, Michael Pollan

    Manifest van een eter

    We zouden minder eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we niet alleen zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar…

    € 11,95
  • Vegalicious, Alice Hart
    Vegalicious, Alice Hart

    Het ultieme boek voor iedereen die altijd of af en toe geen vlees wil eten!

    141 culinaire, vegetarische recepten.

    Zowel vegetariërs als vleeseters zullen genieten van de heerlijke recepten uit Vegalicious. Je maakt kennis met…

    € 11,95
  • -50%

    Taart, Petra Achtien
    Taart, Petra Achtien

    Voor elke gelegenheid

    Valt er iets te vieren? Maak een indrukwekkende taart! Moeilijk? Helemaal niet. Dit boek geeft je de ins en outs en voor je het weet, gooi je zelf hoge ogen. Maak indruk op je kinderen. Of met je kinderen.…

    € 8,95 € 4,50
  • Jammie jammie, Jane Clarke
    Jammie jammie, Jane Clarke

    Gezond eten voor baby's & peuters

    Jammie jammie is een overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken boek voor de moderne ouder die naast koken graag tijd overhoudt voor andere leuke dingen.

    Het boek behandelt de eetgewoontes en…

    € 11,95
  • -47%

    Wat is nu gezond?, ​Prof. dr. Martijn B. Katan
    Wat is nu gezond?, ​Prof. dr. Martijn B. Katan

    Fabels en feiten over voeding

    Prof. dr. Martijn B. Katan beschrijft in Wat is nu gezond? wat er wetenschappelijk vaststaat over voeding en gezondheid.

    Hij loopt met de lezer de dag door en geeft aan wat bewezen gezond is, wat…

    € 8,50 € 4,50
  • French Cheeses
    French Cheeses

    About: flavours, aromas, textures, regional specialities and producers.

    A guide to over 350 French cheeses from Alsace to Vancluse, this illustrated book covers classic French cheeses to little-known regionalspecialities. It…

    € 8,95
  • Take Away, Jean-François Mallet
    Take Away, Jean-François Mallet

    Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens of acclaimed French chef and photographer Jean-François Mallet. More than 375…

    € 14,95
  • -28%

    Man in de keuken, Bill Granger
    Man in de keuken, Bill Granger

    De Australische kok Bill Granger laat met zijn no-nonsense benadering van koken zien hoe je op een eenvoudige, niet-tijdrovende manier bijzondere gerechten kunt maken. De recepten, met multiculturele invloeden, zijn even…

    € 12,50 € 8,95
  • Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
    Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich

    Ons eten uit het Midden-Oosten

    Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een…

    € 16,95
  • Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham
    Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham

    Deze eenvoudige graansoort is over heel de wereld zeer gewild. Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Amerika, overal worden de heerlijkste recepten gemaakt met rijst als basis. Dit boek is zeer overzichtelijk ingedeeld. In…

    € 11,95
Sorteer op
© 2008 - 2022 BoekwinkelStip | sitemap | rss