Contactgegevens:

Kantooradres:

BoekwinkelStip
Harmoniehof 12/1
1071 TC Amsterdam

info@boekwinkelstip.nl

Op bovenstaand adres is ons kantoor gevestigd, maar geen winkel.
BoekwinkelStip is een webwinkel en het afhalen of bekijken van artikelen op ons kantooradres is dan helaas ook niet mogelijk.

BoekwinkelStip maakt deel uit van Combee webwinkels.

KvK: Amsterdam 34273569

BTW : NL1161 72 381 B01

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van BoekwinkelStip akkoord gaat. BoekwinkelStip behoud zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

BoekwinkelStip garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van bestelling en vermeld op de factuur niet wordt verhoogd. Voor gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door hackers, computervirussen en dergelijke kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verzenden. Indien mogelijk dezelfde (werk)dag. Uw artikelen worden goed beschermd verpakt.

Wanneer uw adresgegevens niet blijken te kloppen en uw bestelling hierdoor is vertraagd of niet kan worden bezorgd is BoekwinkelStip niet aansprakelijk.

Retourneren
Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd met bijsluiting van (een kopie van) de factuur. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. De retourzending dient goed beschermd verpakt te zijn. Niet terugontvangen of beschadigde artikelen worden niet gecrediteerd. De (verzend)kosten van het retourneren worden niet vergoed.

Garantievoorwaarden
BoekwinkelStip garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de beschrijving op onze website.

Afbeeldingen
Al onze artikelen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan het gebeuren dat enkele details van een artikel afwijken met de op de website getoonde foto’s.

Klachten
BoekwinkelStip zal klachten binnen 30 dagen na ontvangst afhandelen. Wij zullen er alles aan doen om samen met u tot een goede oplossing te komen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2018 BoekwinkelStip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel