Retourneren

Al uw bestellingen bij BoekwinkelStip kunt u eenvoudig retourneren. Heeft u al betaald, dan krijgt u van ons het gehele aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) terug. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

Hiervoor gelden wel de volgende voorwaarden:

Het boek of andere artikelen dient u binnen 14 dagen retour te sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling.

Vooraf dient u kenbaar te maken dat u de bestelling of een deel van de bestelling wil terugsturen. Dat kan per e-mail: BoekwinkelStip@gmail.com 

Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd, wanneer het onbeschadigd is of in dezelfde staat verkeerd, zoals het door ons is verzonden. Voor de retourzending kunt u veelal gebruik maken van dezelfde verpakking.

De factuur dient meegestuurd te worden met het pakket.

Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat BoekwinkelStip niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.


Retourprocedure stapsgewijs

Indien aan de hierboven gestelde voorwaarden wordt voldaan, kunt u het artikel als volgt retourneren:

Stap 1: Laat ons weten dat u het artikel wil terugsturen, o.v.v. het factuurnummer, het artikel dat u wilt retourneren en eventueel de reden van retournering. Dat kan per e-mail: 
BoekwinkelStip@gmail.com

Stap 2: U ontvangt een e-mail ter bevestiging van retourmelding. In deze e-mail vindt u ook het retouradres en eventuele verdere instructies.

Stap 3: Voor het retour zenden kunt u gebruik maken van dezelfde verpakking. Indien dit niet (meer) mogelijk is verpakt u het artikel in een stevige verpakking.

Stap 4: U ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van het teruggestuurde artikel en bericht over de terugbetaling, wanneer u al betaald heeft.

Indien u nog vragen heeft over het retourneren kunt u contact opnemen met: BoekwinkelStip@gmail.com 

© 2008 - 2024 BoekwinkelStip | sitemap | rss