GRATIS VERZENDING BIJ EEN AANKOOP VAN € 50,00 EN HOGER
(binnen Nederland)

Onze  boeken zijn soms wel heel erg goedkoop, maar de minimale afname is € 5,00.

De prijzen zijn exclusief de verzendkosten. Standaard wordt € 3,95 aan verzendkosten gerekend, maar dit kan afwijken. Wij hanteren de tarieven van PostNl of DHL:

    Gewicht                Euro 

    0 - 250    g            1,95

250 - 500                   2,45

500 -     2   kg            3,95

   2 -    10   kg            5,95

Dikker dan 3,2 cm       5,95

Voor verzending naar België en andere landen buiten Nederland gelden andere tarieven.

       

Wij versturen met PostNL en DHL

Bij een aankoop van € 50,00 of meer rekenen wij, binnen Nederland, geen verzendkosten!

Uw artikelen worden goed beschermd verpakt!

Uw bestelling wordt verzonden, zodra het bedrag is bijgeschreven. Indien mogelijk dezelfde (werk)dag. U heeft uw boek(en) dan doorgaans de (werk)dag daarop in huis (maar lees ook hieronder).

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, maar er zijn dagen dat wij veel bestellingen tegelijk ontvangen, waardoor het versturen wat langer kan duren. Daarnaast hebben wij gemerkt dat het PostNL, of andere bezorgdiensten, het niet altijd lukt, om de bestelling de volgende dag al te bezorgen. Ook goed om te weten is dat bestellingen gedaan op vrijdag, zaterdag en zondag veelal op zijn vroegst op dinsdag worden bezorgd. Verder kan het soms gebeuren dat u van PostNL bericht krijgt dat het pakket bij u is bezorgd, maar u het nog niet hebt ontvangen. Bezorgers scannen soms, vooraf in het depot, meerdere pakketjes tegelijkertijd (waarschijnlijk om tijd te besparen), wat niet altijd wil zeggen, dat alles die dag ook daadwerkelijk wordt bezorgd. 


Bij BoekwinkelStip kunt u veilig betalen met iDeal, Creditcard (Visa en MasterCard) of PayPal, maar ook achteraf, na ontvangst van uw bestelling.

Wij sturen altijd een aankoopbon mee. 

Retourneren van uw bestelling
Al uw bestellingen bij BoekwinkelStip kunt u eenvoudig retourneren. Heeft u al betaald, dan krijgt u van ons het gehele aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) terug. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. De voorwaarden en instructies voor het terugzenden vindt u op de pagina:
Retourneren van uw bestelling

 

© 2008 - 2024 BoekwinkelStip | sitemap | rss