Puur Zeeland, Sergio Herman
De Zeeuwse keuken van Sergio Herman
Hardcover
In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstocht door een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrediënten uit de duinen, schorren en polders, en natuurlijk uit de zee en de Oosterschelde, zijn de basis voor verrassende en tegelijkertijd zeer maakbare gerechten.
De combinatie van klassieke ingrediënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden en specerijen samen met oer-Zeeuwse producten maken eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. In de keuken van Sergio Herman staat versheid centraal; dit betekent dat hij vooral regionale en seizoensgebonden producten gebruikt. Gelukkig biedt zijn directe omgeving, Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden, hiervoor een overschot aan mogelijkheden.
Sergio Herman behoort al jaren tot de top van de Nederlandse en Vlaamse gastronomie. Niet alleen heeft restaurant Oud Sluis drie Michelinsterren en is zijn restaurant in 2008 door eetgids Lekker verkozen tot het beste restaurant, ook Sergio zelf wordt door zowel Gault Millau als Lekker gezien als beste chef van Nederland.
Puur Zeeland, Sergio Herman, nog mooi en net exemplaar
Uitgeverij Terra Lannoo B.V., 2010, derde druk, hardover, 24,6 x 20,2 x 2,0 cm, 192 pagina's
ISBN 9789089890603
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / You might also find this interesting
-24%
Bijzondere recepten van MARIO, Florine BoucherHardcover
Fotografie Kees Hageman
In prijs verlaagd
Schutblad deels weggeknipt. Waarschijnlijk door de eerdere bezitter van dit boek, vanwege een (te) persoonlijke tekst. Het schutblad of schutvel is het eerste blad in het boek…€ 28,95 € 21,95
Lekker Wads, Lodewijk Dros en Annette van RuitenburgLekker Wads – Ontdek vergeten gerechten en verhalen van Texel tot Fanø. Een rijk geïllustreerd kookboek vol cultuur en smaak, door Lodewijk Dros en Annette van Ruitenburg. Foto’s van Ruth de Ruwe. Nog als nieuw.
€ 13,95-50%
Vandaag een Nederlands streekgerechtOntdek originele recepten van vergeten streekgerechten zoals sipelsop, Haagse bluf en poempaaipap. Vandaag een Nederlands streekgerecht brengt Nederland à la carte voor wie houdt van traditie en smaak. Hardcover. Zo goed als nieuw
€ 8,95 € 4,50
Puurder Jonnie BoerCulinaire verhalen en streektradities van Jonnie Boer, gecombineerd met verleidelijke recepten én inspirerende foodfotografie. Puurder is een feest voor fijnproevers én liefhebbers van De Librije. Compleet met Wijnspijsbijbeltje
€ 45,00
Hommage, Sergio Herman50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
Hommage van Sergio Herman staat vol toegankelijke mosselrecepten met bijgerechten uit zijn Zeeuwse jeugd. Hardcover, letterlijk een ode aan de mossel.€ 14,95
Tussenland, Rachel de MeijerEen reis door Zeeuws-Vlaanderen
Tussenland van Rachel de Meijer is een literaire ontdekkingstocht door Zeeuws-Vlaanderen. Persoonlijk, poëtisch en rijk aan observaties over landschap, cultuur en herinnering.€ 9,95
Europees culinair erfgoed, Sarah MollinkReis langs het smakelijkste erfgoed van het continent
Europees culinair erfgoed – Sarah Mollink presenteert EU‑beschermde streekproducten met verhalen, smaakprofielen en cultuur, aan de hand van wetgeving en proeverijen.€ 8,95
De smaken van Bretagne, Anouck Schuyesmans en Joris DelangheEen culinaire reis door Bretagne.
Ontdek authentieke Bretoense recepten en streekproducten in dit smaakvolle kookboek van Anouck Schuyesmans en Joris Delanghe.€ 11,95
Zeeuws Dicht, diverse auteursZo’n kleine veertig dichters nemen u mee op een avontuurlijke tocht door Zeeland. Steden en dorpen, polders en kanalen, kreken en vaarten, lig- en hangplekken zetten zij om in poëzie.
Het werd hoog tijd bij blauwe hemel, zegt…€ 16,95
Vis voor beginners, Mirjam van der RijstEen kookboek vol lekkers, lekkerbekjes, tattoos, truien, rolmopsen & recepten
Hardcover
Eerste druk, 2020
In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis:
waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis…€ 9,95
