Elizabeth Davids beste recepten
Meer dan 150 heerlijke gerechten voor elke dag
Voor het eerst geïllustreerd met prachtige recept- en sfeerfoto's
Met een voorwoord van o.a. Jamie Oliver
Hardcover
Samengesteld door Jil Norman
Elizabeth Davids introduceerde vlak na de Tweede Wereldoorlog zonnige mediterrane gerechten in Engeland. Dankzij de belangrijke invloed van deze veelgeprezen culinair schrijfster kunnen wij in het noorden van Europa heden ten dage ook genieten van wat Zuid-Europa te bieden heeft. Dit boek combineert meer dan 150 van haar beste recepten, tips en uitleg. Elizabeth David verwerkt de smaken, geuren en ingredienten van verre reizen in heerlijke, toegankelijke, 'alledaagse' recepten.
'Ik ben absoluut geinspireerd door haar boeken. Ze was een ware pionier.' - Jamie Oliver
Taal: Nederlands
Elizabeth Davids beste recepten, nog mooi en net exemplaar
Van Dishoeck / Lannoo, Houten/Antwerpen, 2010, eerste druk, hardcover, 25,5 x 19,6 x 3,6 cm, 384 pagina's
ISBN 9789077330098
Prijs exclusief verzendkosten
Dit boek is te dik voor brievenbuspost en kan alleen als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Summer Cooking, Elizabeth David
Summer Cooking contains over a thousand recipes from all over the world — for table, buffet, or picnic. Elizabeth David is well known for the infectious enthusiasm with which she has handled French, Italian, and Mediterranean…
€ 8,95 - De authentieke keuken van Italië, Elizabeth David
Gebonden in linnen kaft met stofomslag
Eerste druk, 2004
In De authentieke keuken van Italië maakt Elizabeth David u wegwijs in de culinaire hoogstandjes die deze kooktraditie te bieden heeft. Alle bekende en minder bekende…€ 18,95 - Mijn kookkunst voor u, Joël Robuchon
Hardcover
De Franse chef-kok Joël Robuchon, verwierf grote internationale bekendheid. Niets wees erop dat de jonge Robuchon een carrière op culinair gebied tegemoet zou gaan. Aanvankelijk droomde hij ervan om architect te…€ 28,95 Tip van Stip
Madhur Jaffrey's vegetarische gerechten, Madhur JaffreyEen standaard werk met meer dan 600 recepten uit de hele wereld
Gebaseerd op veertig jaar reiservaring en talloze persoonlijke culinaire vondsten
Een ongeëvenaarde bron vol informatie over ingrediënten en…€ 35,00-37%
Ofélia, Ofélia Ramos AnunciatoDe smaak van Brazilië
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Ofélia Ramos Anunciato de bekenste televisiekok van Brazilië en auteur van veel populaire kookboeken laat ons kennis maken met haar vaderland.
Meer dan 70 van haar…€ 18,95 € 11,95- 1080 recepten, Simone en Inés Ortega
Hardcover (gebonden in harde kaft met drie leeslinten)
Prachtig geïllustreerd met kleurrijke tekeningen van Javier Mariscal
Taal: Nederlands
Eerste druk, 2008
Deze Spaanse kookbijbel bevat 1080 recepten, verzameld en…€ 29,95 - Kookschool - De klassiekers, Keda Black
80 recepten stap voor stap
Fotografie Frederic Lucano
Wie geen of weinig ervaring in de keuken heeft, vindt de beschrijving in een gewoon kookboek algauw cryptisch. Er wordt namelijk al veel kennis voorondersteld: kennis van…€ 13,95 - Mijn keuken van de zon, Virginie Besançon
Mediterrane recepten van Virginie Besançon
Hardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag en 2 leeslinten)
Mooie kleurijke uitgave (een boek waar je blij van wordt)
Eerste druk, 2006
Nog vrijwel in nieuwstaat. Lijkt…€ 18,95 - The penguin Companion to Food, Alan Davidson
WINNER OF A JAMES BEARD FOUNDATION COOKBOOK AWARD
A true cornucopia of food facts—offering all the flavors, styles, and staples of the world, past and present
Twenty years in the making, this is the definitive compendium on…€ 35,00 - Home Made, Yvette van Boven
Ruim 200 originele recepten en ideeën voor 'home made' gerechten
Hardcover
Fotografie van Oof Verschuren
Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis heeft? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven? Hoe maakt u thuis…€ 24,95