-37%
Ofélia, Ofélia Ramos Anunciato
De smaak van Brazilië
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Ofélia Ramos Anunciato de bekenste televisiekok van Brazilië en auteur van veel populaire kookboeken laat ons kennis maken met haar vaderland.
Meer dan 70 van haar beste recepten heeft zij in dit boek bijeengebracht, waarbij zij ons de bijzonderheden van de verschillende Braziliaanse streken laat zien.
Voor elke aanleiding en naar ieders smaak zijn er gerechten te vinden in deze verzameling: voorgerechten, vis- en vleesgerechten, nagerechten, zoetigheid en gebak.
Typisch Braziliaanse ingrediënten zoals cassavemeel, papaja en zoete aardappel vormen vaan het hart van een gerecht. Voor ingrediënten die hier moeilijk of niet te krijgen zijn worden alternatieven gegeven.
Ga mee op deze toch door het grootste land van Zuid-Amerika en leer de smaak van de Brazilianen kennen.
Met een inleiding van Josimar Melo
Fotografie: Sergio Pagano
Taal: Nederlands
In prijs verlaagd
Dit exemplaar is in prijs verlaagd door een kleine beschadiging aan de omslag (1,5 cm, aan de achterzijde, niet storend) en aan schutblad achterin het boek ( 2 cm²). Verder mooi, schoon en gaaf exemplaar.
Ofélia, Ofélia Ramos Anunciato, net/goed exemplaar (zie de tekst hierboven)
Könemann, 2000, gebonden in harde kaft met stofomslag, 28,6 x 28,6 x 1,7 cm, 135 pagina's
ISBN 3829043325
Dit boek is te groot voor brievenbuspost en kan alleen als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Mavis kookt
De Surinaamse keuken volgens Mavis Hofwijk
Prachtboek, lastig verkrijgbaar
De traditionele en moderne gerechten die Mavis Hofwijk in de keuken van cateringbedrijf Surinaams Buffet bereidt, weerspiegelen de ontstaansgeschiedenis…€ 34,95 -24%
De Avontuurlijke Surinaamse Keuken, Arun SwamiPersaud en Faisel RajjabSpecialiteiten uit een hete culinaire geschiedenis
Arun SwamiPersaud en Faisel Rajjab nemen je mee op een culinaire rondreis door Suriname. Wat zoal uit dit boek blijkt? Dat de Surinaamse keuken absoluut geen keuken is van…€ 28,95 € 21,95- Koken met specerijen, Sallie Morris en Lesley Mackley
Hardcover met stofomslag
Handboek voor specerijen, specerijenmengsels, aromatische specerijenpasta's en hun gebruik in de keuken.
Met meer dan 100 klassieke en eigentijdse recepten.
Betreft een nog mooi exemplaar en met…€ 18,95 - WorldGranny's kookboek, Burger, Baris en Laupman
Recepten van oma's en opa's uit de hele wereld
Het WorldGranny's kookboek, genomineerd als kookboek van het jaar 2015, is een bijzonder kookboek in stripvorm. Iedereen herinnert zich wel een bepaald gerecht van zijn grootmoeder…€ 8,95 - India — koken met passie, Manju Malhi
India — koken met passie neemt je mee naar de regionale keukens van India: Noord, Zuid, Oost en West. In meer dan 140 recepten ontdek je hoe lekker en gevarieerd de Indiase keuken is. Maar vooral hoe snel en eenvoudig je thuis…
€ 18,95 - Afrodite, Isabel Allende
Liefdesverhalen en andere zinneprikkels
De kunst van eten en erotiek vindt haar hoogtepunt in Isabel Allende`s Afrodite. Het is een schitterend geïllustreerd boek met tientallen verhalen en anekdotes over voedsel en liefde. Wist…€ 8,50 -40%
Artacucina 2, Wiebke van der Scheer & Margré MijerNa het succes van het eerste kunstkookboek Artacucina – een kijkje in de keuken van galerie Artacasa – kon een vervolg niet uitblijven. In dit kookboek, dat zowel het oog als de tong streelt, worden fraaie kunstwerken…
€ 14,95 € 8,95- Cacao, Dominique Persoone
De chocolade route Expeditie in mexico
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Eerste druk, 2008
Chili, knoflook, guacamole, wasabi, kip, oesters, tequila... Het zijn even ongewone als onverwachte ingrediënten voor de beroemde…€ 18,95 - The Rebar Modern Food Cookbook, Audrey Alsterberg + Wanda Urbaowicz
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
Since 1988, Rebar Modern Food has been Victoria's favorite restaurant and…€ 24,95 - Elizabeth Davids beste recepten
Meer dan 150 heerlijke gerechten voor elke dag
Voor het eerst geïllustreerd met prachtige recept- en sfeerfoto's
Met een voorwoord van o.a. Jamie Oliver
Hardcover
Samengesteld door Jil Norman
Elizabeth Davids introduceerde…€ 28,95