Aardappel, Florine Boucher & Anne Scheepmaker
De nieuwe keuken
Meer dan dertig gevarieerde recepten in dit boek wijzen de weg om met het populairste basisingrediënt in de Nederlandse keuken aan de slag te gaan. Er is ruime keuze uit warme voorgerechten, soepen en salades, bijgerechtjes, ovengerechten en gecombineerde hoofdgerechten. En er is ook een plekje ingeruimd voor de zoete aardappel.
Volop informatie over de verschillende aardappelrassen, hun kenmerken, de verschillende kooktechnieken en basisbereidingswijzen. Met veel leuke tips en varianten.
Aardappel, Florine Boucher & Anne Scheepmaker, goed exemplaar
Uitgeverij J.H. Gottmer/H.J.W. Becht BV, 2005, eerste druk, paperback met flappen, 72 pagina's
ISBN 9023011635
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Aardappelkunst, Myrna Davis
Met een voorwoord van Truman Capote
In het boek Aardappelkunst van Myrna Davis staat alles wat U echt dient te weten omtrent aardappels En hoewel het een groot aantal recepten bevat, van een kruidige hors d'oeuvre genaamd…€ 14,95 Tip van Stip
De Aardappeleters, Joris Vermeer en Joost EngelbertsHoe twintig gerechten de wereld veroverden
Hardcover
Eerste druk, 2021
Mooi en net exemplaar
Dit kloeke boek vertelt het onweerstaanbare verhaal van twintig wereldberoemde gerechten die zo gewoon zijn dat we er niets meer van…€ 18,95- Aardappelen
Meer dan 100 onmisbare recepten
De aardappel is een van de populairste en meest veelzijdige groenten, die over de hele wereld wordt verbouwd. Aardappelen zijn een rijke bron van voedingsstoffen, ze bevatten veel vezels en weinig…€ 4,50 - De aardappel, Alma Huisken
Alles over de pieper. Met vele recepten.
Aanbeden door de Inca`s, gemanipuleerd door de wetenschap en bijna over de gehele wereld gegeten: de aardappel. Alma Huisken belicht de geschiedenis en geeft duizend-en-één…€ 17,50 - Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
Hardcover
Eerste druk, 1990
Fotografie Kees Hageman
Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig…€ 35,00 - Zuivel van ver & dichtbij, Ineke Berentschot
Zuivel van ver & dichtbij is het vierde deel in de succesvolle culinaire serie `Van ver & dichtbij`. In dit prachtige zuivelboek treft de geïnteresseerde culinaire lezer naast oude streekgerechten als Zeeuwse roomboterbabbelaars…
€ 11,95 - Meiraapje, Simone Kroon en Marriët Willems
Eettradities & familierecepten
Hardcover
Eerste druk, 2013
Zo goed als nieuw exemplaar
Nederlandse eettradities, koken met de seizoenen met eerlijke, smaakvolle en ambachtelijke producten; het zijn dé kenmerken voordit…€ 14,95 -32%
Power to the Pieper, Samuel Levie, Jonah Freud en Yolanda van der JagtHet aardappelkookboek
Hardcover
Er zijn honderdensoorten aardappels verkrijgbaar en misschien nog wel meer manieren om ze te bereiden. Aardappels zijn gezond, het hele jaar door verkrijgbaar, maar vooral ontzettend lekker.…€ 21,95 € 14,95