Sauzen, Erik van Loo
Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller.
Erik van Loo is een Nederlands chef-kok en eigenaar van twee restaurant Parkheuvel in Rotterdam, bekroond met twee Michelinsterren.
Zeldzaam!
Sauzen, Erik van Loo, net exemplaar (op enkele lichte gebruikssporen na in nieuwstaat)
Uitgeverij Carrera, eerste druk, hardcover, 23,6 x 21,7 x 1,9 cm, 176 pagina's
ISBN 9789048809905
Binnen Nederland gratis verzending
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck
Felix Alen kookt eestelijk in de mooiste kastelen
Chef-kok Felix Alen zoekt in het kader van het VTM-programma 'De kasteelkeuken' dertien kasteelheren op om meer te weten over het leven op en rond het kasteel, maar ook over de…€ 14,95 - Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door de medewerkers van Fattoria La Vialla, een biologisch familielandbouwbedrijf in Toscane en leverancier van vele Italiaanse specialiteiten. De recepten zijn…
€ 28,95 - Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…
€ 34,95 Tip van Stip
Over eten en koken, Harold McGeeTip van Stip
Wetenschap en overlevering in de keukenWaarom krijg je van alcohol een kater en hebben planten geen spieren? Waarom kan slagroom wel en melk niet worden stijfgeklopt? Wat maakt wit vlees wit, waarom rijpt fruit wel…€ 28,95Tip van Stip
Morito, Samuel en Samantha ClarkTip van Stip
Nederlandstalige editie!
DE NIEUWE Moro -Tapas-
Morito is dan misschien het kleine zusje van Moro, het is wel een luidruchtiger on opstandiger zusje, dat graag wil ontdekken en experimenteren. Onze verzameling…€ 45,00- Koken op Bommelstein, Johannes van Dam
Betreft gesigneerd exemplaar door de auteur Johannes van Dam aan (naam) ontvanger boek
Nog mooi exemplaar (nieuwstaat)
Met tekeningen van Dick Matena naar Marten Toonder
Hoeveel beproevingen heer Bommel en Tom Poes in hun…€ 45,00 - De kracht van kruiden, Peter Lute
Smaken uit de Kruidfabriek
Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en…€ 59,50