De Volkskeuken, Yvone Gnirrep
Een selectie van honderdvijftig afleveringen uit de dagelijkse rubriek 'De Volkskeuken' in De Volkskrant, verschenen in de periode 2001 tot najaar 2004. Een bron van inspiratie voor de kookliefhebber, maar omdat uitgeknipte recepten veelal zoek raken is een deel gebundeld in deze mooi vormgegeven uitgave.
De Volkskeuken, samengesteld door Yvone Gnirrep, net exemplaar (rug is wat verkleurd en snee ietwat gevlekt, verder gaaf)
Meulenhoff, paperback met flappen, 337 pagina's
ISBN 902907633X
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- De tafel van tien, Johannes van Dam
Gastronomisch graafwerk in hapklare brokkenIn dit boek behandeld Johannes van Dam in alfabetische volgorde honderd verschillende voedingsmiddelen. Ieder onderwerp wordt in tien punten behandeld, waarbij oorsprong, het gebruik in…
€ 8,95 - A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham
A WOLF IN THE KITCHEN is a book about eating well every day without much fuss and bother. lt is for those people who adore good food but think they can't cook and haven't the time or inclination to learn. lt is healthy food and,…
€ 14,95 Tip van Stip
Over eten en koken, Harold McGeeTip van Stip
Wetenschap en overlevering in de keukenWaarom krijg je van alcohol een kater en hebben planten geen spieren? Waarom kan slagroom wel en melk niet worden stijfgeklopt? Wat maakt wit vlees wit, waarom rijpt fruit wel…€ 28,95- Als kok in Frankrijk, Bart van Loo
Literaire recepten en culinaire verhalen
Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën…€ 18,95 - Comfortfood, Janneke Vreugdenhil
124 recepten voor instantgelukComfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren - ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt…
€ 18,95 - Wat te koken & hoe te koken, Jane Hornby
Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.
Honderd duidelijke en eenvoudige recepten voor populaire gerechten zoals spaghetti alla…€ 34,95 - Kijk & Kook, Jonah Freud en Herman Geurts
Iedereen kan koken met Kijk & Kook
In dit boek wordt op een eenvoudige wijze uitgelegd hoe je de meest lekkere recepten kunt bereiden. Met duidelijke foto's en makkelijk leesbare tekst. Dat maakt het boek ook geschikt voor mensen…€ 18,95