The Rebar Modern Food Cookbook, Audrey Alsterberg + Wanda Urbaowicz
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
Since 1988, Rebar Modern Food has been Victoria's favorite restaurant and juice bar, serving fresh, healthy, predominantly vegetarian dishes. The cheerful atmosphere and vibrant, tasty food have led critics to describe Rebar as inventive, hip and visionary.
The Rebar Modern Food Cookbook can be used by everyone: strict vegans, vegetarians (full-time and part-time) and anyone looking for delicious ideas with a funky twist. Recipes range from salads to pastas, appetizers, lunch and brunch ideas, soups, sandwiches, sides, sweets and juices.
The book also offers helpful tips, menu ideas, seasonal substitutions and suggestions for converting dishes into low-fat or vegan alternatives.
Anyone who loves cooking and eating delicious, healthy and fun will be enthusiastic about this book.
Photographs (black and white) by David Ellingsen
Cover and interior design by Audrey Alsterberg
Language: English
The Rebar Modern Food Cookbook, Audrey Alsterberg + Wanda Urbaowicz, very good copy
Big Ideas Publishing Inc. , 2001, first edition, paperback, 25,4 x 20,3 x 1,5 cm, 260 pages
ISBN 0968862306
Price without shipping costs
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Nordic Bakery Cookbook, Miisa Mink
Bread * Buns * Biscuits * Sweet and savoury tarts * Cakes
First edition, 2011
Hardcover with dust jacket
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn…€ 14,95 - Fresh from the Farmers' Market, Janet Fletcher
Year-round recipes for the pick of the crop
Farmers' markets are thriving all over the country, treating shoppers to an astonishing array of fruits and vegetables. Noted food writer Janet Fletcher and acclaimed photographer…€ 18,95 -37%
Ofélia, Ofélia Ramos AnunciatoDe smaak van Brazilië
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Ofélia Ramos Anunciato de bekenste televisiekok van Brazilië en auteur van veel populaire kookboeken laat ons kennis maken met haar vaderland.
Meer dan 70 van haar…€ 18,95 € 11,95-40%
Artacucina, Wiebke van der Scheer & Margré MijerArtacucina is een kunst-kookboek met 160 pagina's vol prachtige kunstwerken en bijzondere recepten. Een feest voor mensen die van mooie en lekkere dingen houden.
Neem een kijkje in de keuken van galerie Artacasa waar kunst en…€ 14,95 € 8,95Bekroond!
Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van PraagRestaurants & recepten
Hardcover
Na jarenlang proeven en schrijven over zo ongeveer alle restaurants van Amsterdam, stelden culinair journaliste Famke & Floor van Praag hun definitieve lijst met favorieten samen€ 42,95Tip van Stip
Madhur Jaffrey's vegetarische gerechten, Madhur JaffreyEen standaard werk met meer dan 600 recepten uit de hele wereld
Gebaseerd op veertig jaar reiservaring en talloze persoonlijke culinaire vondsten
Een ongeëvenaarde bron vol informatie over ingrediënten en…€ 45,00