We eten thuis, Samuel Levie
100 recepten uit de keuken van Levie
Samuel Levie, zijn vrouw Ragna en dochter Ayla Mae hebben in hun nieuwe huis een echte droomkeuken. En dat komt goed uit, want bij de Levies speelt het leven zich af in de keuken. Het is er een komen en gaan van familie en vrienden met een gezellige chaos tot gevolg. Samuel is altijd op zoek naar nieuwe recepten voor zijn wekelijkse Parool-column. De inspiratie vindt hij vaak in de verhalen en recepten van zijn Engelse, Hindoestaanse en Joodse familie, maar zijn vele kookgekke vrienden vormen ook een goede bron. Samuel vindt het leuk iedere dag iets anders op tafel te zetten. Hij volgt daarbij vanzelfsprekend de seizoenen en voor een worstmaker kookt hij opvallend vaak vegetarisch. Sommige recepten, zoals de shepherd's pie en de zijn echte familieklassiekers, andere zijn door de jaren een ontstaan. Maar één ding hebben alle recepten gemeen: ze zijn allemaal simpel en bovenal lekker!
Met illusraties van Emma Levie
We eten thuis, Samuel Levie, zo goed als nieuw exemplaar
Nijgh & Van Ditmar, 2017, eerste druk, 24,0 x 17,1 x 2,3 cm, 311 pagina's
ISBN 9789038804323
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Comfortfood, Janneke Vreugdenhil
124 recepten voor instantgelukComfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren - ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt…
€ 18,95 - Groentebijbel, Mari Maris
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten.
Mari Maris besloot na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen…€ 14,95 - Het forest feast kookboek, Erin Gleeson
Eenvoudige vegetarische gerechten uit mijn zomerhuisjeNederlandstalige uitgave
Hardcover met leeslint
Welkom in de magische wereld van fotografe en kunstenares Erin Gleeson. Geïnspireerd door haar bosrijke omgeving maakt zij…€ 24,95 Tip van Stip
Madhur Jaffrey's vegetarische gerechten, Madhur JaffreyEen standaard werk met meer dan 600 recepten uit de hele wereld
Gebaseerd op veertig jaar reiservaring en talloze persoonlijke culinaire vondsten
Een ongeëvenaarde bron vol informatie over ingrediënten en…€ 45,00Tip van Stip
De Aardappeleters, Joris Vermeer en Joost EngelbertsHoe twintig gerechten de wereld veroverden
Hardcover
Eerste druk, 2021
Mooi en net exemplaar
Dit kloeke boek vertelt het onweerstaanbare verhaal van twintig wereldberoemde gerechten die zo gewoon zijn dat we er niets meer van…€ 18,95- Wat te koken & hoe te koken, Jane Hornby
Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.
Honderd duidelijke en eenvoudige recepten voor populaire gerechten zoals spaghetti alla…€ 34,95 - Het spek van slager Blom, Diny Schouten
Over wat er nog te eten is
We zijn zo rijk, maar waarom is ons eten dan zo armoedig? En erger nog, waarom is het eten dat 'rijk' wordt gevonden - en waar onvoorstelbaar veel geld aan wordt uitgegeven - zo mogelijk nog…€ 9,95