Hoe wordt ik een goddelijke huisvrouw?, Nigella Lawson
De kunst van lekker eten uit de oven
In dit prachtige boek onthult Nigella Lawson het geheim van koken uit de oven. In een druk bezet leven kan het bakken van een taart of een schaal muffins meer voldoening geven dan het bereiden van elke andere maaltijd. Nigella voedt onze fantasieën en laat zien hoe geweldig het is te bakken.
Bij dit mooi vormgegeven boek loopt het water je in de mond en met Nigella's aanwijzingen kan iedereen in een handomdraai overheerlijke gerechten bereiden. Schoonmoeders madeirataart, letterkoekjes, babycakejes met gesmolten chocolade, citroen-framboos-trifle, pizza rustica en hartige uientaarten; Nigella brengt ze terug in onze keuken.
Hoe wordt ik een goddelijke huisvrouw?, Nigella Lawson, net exemplaar
Uitgeverij Contact, paperback, 374 pagina's
ISBN 978902542883
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Juliette's Bakboek, Brenda Keirsebilck
Zin om wat vrienden uit te nodigen, maar niet om uren lang te kokkerellen en uitgebreid de tafel te dekken? Dan maak je toch gewoon eenvoudige, kleine hapjes en zet die als buffet op tafel. De heerlijke geur in huis is dan het…
€ 28,95 - Wat te koken & hoe te koken, Jane Hornby
Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.
Honderd duidelijke en eenvoudige recepten voor populaire gerechten zoals spaghetti alla…€ 34,95 - Tana Ramsay's familiekeuken II, Tana Ramsay's
'Eten met je gezin is niet alleen het delen van ongecompliceerd, hartverwarrnend eten, maar ook een paar minuten de tijd nemen voor elkaar, lachen om grappige verhalen, kibbelen over onbelangrijke zaken en onthouden waarom niets…
€ 11,95 - Hakken, snijden, wokken, Lauren Shockey
Mijn leven achter het fornuis in New York, Hanoi, Tel Aviv en Parijs
Een smakelijke en vermakelijke wereldreis voor kookgekken en lekkerbekken - met tongstrelende recepten
Lauren Shockey volgde de befaamde kookschool van het…€ 11,95 Tip van Stip
Rotterdams kookboek, Linda RoodenburgHet Rotterdams Kookboek, het culinaire standaardwerk voor álle Nederlanders
Iedereen eet pasta, rijst en aardappels. Turkse pizza is net zo populair als patatje oorlog en de kapsalon is alom bekend als origineel Rotterdamse…€ 18,95- De Libanese keuken, Anissa Helou
Hardcover
De haute cuisine van het Midden-Oosten
Libanon is eeuwenlang beïnvloed door veel verschillende culturen. Tussen 3000 en 1500 v. Chr. was het land door zijn centrale ligging hét handelscentrum voor het oostelijke…€ 28,95 - Deugden van de tafel, Julian Baggini
Een filosofie van het eten
Eten staat in het centrum van de belangstelling — met culinaire hypes, bestsellers van topchefs en kritische debatten over de voedselindustrie. We willen lekker, gezond en verantwoord eten, niet te…€ 18,95