Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit boek haar favoriete ‘snelle’ brood- en pizzarecepten opgenomen. De technieken die Ursula hanteert kosten weinig tijd, maar resulteren in heerlijke broodgerechten.
Dit boek bevat niet alleen recepten voor klassiek brood, maar ook voor brood dat van nature ‘snel’ is, zoals platbrood en pizza. Uiteraard ontbreken de hartige taarten en de zoete broodjes niet. Geniet van warme knapperige broodjes met camembert en paddenstoelen, pizza met rode ui en geitenkaas en focaccia met tomaat, ui en rucola.
Pane e Panini, Ursula Ferrigno, net exemplaar
Tirion, gebonden in harde kaft met stofomslag, 26,1 x 20,9 x 1,8 cm, 192 pagina's
ISBN 9789043910897
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
'The best bread we have had in many years, thanks to your…€ 45,00- Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn
Smakelijk Italiëneemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna.…
€ 18,95 - Passie voor groenten, Antonio Carluccio
Hét boek over koken met groenten — van de 'koning van de Italiaanse keuken'
In dit prachtig vormgegeven boek presenteert Antonio Carluccio meer dan 200 overheerlijke recepten, die zijn enthousiasme en passie voor knapperig…€ 18,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 42,95 Tip van Stip
Over eten en koken, Harold McGeeTip van Stip
Wetenschap en overlevering in de keukenWaarom krijg je van alcohol een kater en hebben planten geen spieren? Waarom kan slagroom wel en melk niet worden stijfgeklopt? Wat maakt wit vlees wit, waarom rijpt fruit wel…€ 28,95- Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door de medewerkers van Fattoria La Vialla, een biologisch familielandbouwbedrijf in Toscane en leverancier van vele Italiaanse specialiteiten. De recepten zijn…
€ 28,95