Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
Ons eten uit het Midden-Oosten
Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een stel en dit is hun eerste boek.
Honey & Co staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake.
Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud... en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.
Taal: Nederlands
Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich, net exemplaar
Kosmos Uitgevers, hardcover, 26 x 19,3 x 2,8 cm, 304 pagina's
ISBN 9789021558066
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
Makkelijke vegetarische recepten
De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het nieuwe boek reisden Chris…€ 28,95 Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
'The best bread we have had in many years, thanks to your…€ 45,00- The Book of Preserves, Mary Norwak
Jams, Chutneys, Pickles and Jellies
With its variety of jams, jellies, chutneys, mustards, and syrups to choose from, The Book of Preserves provides a wealth of traditional country recipes. Illustrated in color with step-by-step…€ 18,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - Specerijen, Jane Lawson
De kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 - French Cheeses
About: flavours, aromas, textures, regional specialities and producers.
A guide to over 350 French cheeses from Alsace to Vancluse, this illustrated book covers classic French cheeses to little-known regionalspecialities. It…€ 8,95 -50%
Taart, Petra AchtienVoor elke gelegenheid
Valt er iets te vieren? Maak een indrukwekkende taart! Moeilijk? Helemaal niet. Dit boek geeft je de ins en outs en voor je het weet, gooi je zelf hoge ogen. Maak indruk op je kinderen. Of met je kinderen.…€ 8,95 € 4,50