Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler
Alles wat je voor een goed leven en een goede voeding moet weten
Go basic! Eerlijke levensmiddelen zonder onaangename verrassingen. Leren met plezier en koken vanuit je buik. Met recepten naar ieders smaak: vegetarisch of traditioneel, internationaal, zoet of puur. Natural basics: meer genieten van het leven!
Gewoon natuurlijk
We wilden weer plezier krijgen in ons eten, zonder de ogen te sluiten voor BSE, salmonella, zware metalen, nitraat en antibiotica. We wilden de smaak weer terug. Daarom zijn we gaan praten met boeren, hebben we scharrelende kippen opgezocht, zelf kaas gemaakt, de kweker geholpen bij zijn oogst en de bakker alles over zuurdesembrood gevraagd.
We wilden weten wat we aten en we wilden weer gaan genieten van ons voedsel. We wilden dat heerlijke gevoel weer terug van een eerlijke, lekkere en gezonde maaltijd. Met kant-en-klaarproducten lukte ons dat niet! We kregen het pas weer met ambachtelijk brood, dik bestreken met verse kaas en bieslook. En bij veldsla met verse vijgen en dunne reepjes rauwe ham. Of bij het zelfgemaakte dessert. Wat was het lang geleden dat we een taart bakten. En appelmoes! Ja precies, van verse appels. En wat erbij? Gepofte aardappels? Of vanilleroom? Of... nou ja, dat beslissen we wel als we aan het schillen zijn.
Dit kookboek bewijst dat het natuurlijke genieten het mooiste is in het leven. Met recepten om je vingers bij afte likken en veel informatie om beter en lekkerder te koken. Een boek voor iedereen die meer wil weten over zijn dagelijks brood en daar ook met smaak in wil bijten.
Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler, net exemplaar
The House of Books, paperback, 24,0 x 23,5 x 1,9 cm, 168 pagina's
ISBN 9044304704
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
-40%
Eten uit de volkstuin, Marleen van EsZaaien, oogsten en eten van eigen bodem
Er zijn boeken over het houden van een volkstuin en boeken over koken met de oogst uit die tuin, maar geen boek combineert zaaien, oogsten en eten zoals Eten uit de volkstuin.
Ingedeeld op…€ 14,95 € 8,95- Eigentijds vegetarisch, Maria Elia
Ruim 120 recepten die je smaakpapillen verrassen
Eigentijds vegetarisch is een waar vegetarisch avontuur: deze gerechten brengen je bijna letterlijk in een andere wereld! De jonge Grieks-Britse Maria Elia heeft in dit boek…€ 18,95 - Koken in de vaatwasser, Lisa Casali
Smakelijk en goedkoop koken in de afwasmachine
Smaak, duurzaamheid en geldbesparing met een revolutionaire methode! Misschien hebt u er nooit bij stilgestaan, maar de hitte die een vaatwasser produceert tijdens een wascyclus, kan…€ 8,95 - Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
Ons eten uit het Midden-Oosten
Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een…€ 16,95 -28%
Man in de keuken, Bill GrangerDe Australische kok Bill Granger laat met zijn no-nonsense benadering van koken zien hoe je op een eenvoudige, niet-tijdrovende manier bijzondere gerechten kunt maken. De recepten, met multiculturele invloeden, zijn even…
€ 12,50 € 8,95- Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken, Aty Luitze
Seizoenen als uitgangspunt met aandacht voor ingrediënten en feesten.
Het Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken staat vol met originele en bijzondere recepten met eerlijke ingrediënten die Seasons in de afgelopen 20 jaar…€ 14,50 - Artacucina, Wiebke van der Scheer & Margré Mijer
Artacucina is een kunst-kookboek met 160 pagina's vol prachtige kunstwerken en bijzondere recepten. Een feest voor mensen die van mooie en lekkere dingen houden.
Neem een kijkje in de keuken van galerie Artacasa waar kunst en…€ 14,95