Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door de medewerkers van Fattoria La Vialla, een biologisch familielandbouwbedrijf in Toscane en leverancier van vele Italiaanse specialiteiten. De recepten zijn verzameld door Giuliana Lo Franco, die deze weer heeft 'overgeschreven' uit allerlei schriftjes van (groot)moeders en vriendinnen. Het boek is in zijn geheel gedrukt met een handgeschreven letter en geillustreerd met sfeervole foto's.
Betreft de handzame en kleine uitgave (256 pagina's), 23,0 x 16,0 x 2,4 cm. Beperkt verkrijgbaar.
Taal: Nederlands
Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco, goed/net exemplaar (hoekjes iets gebutst en enkele vlekjes achterzijde kaft.)
Fattoria La Vialla, hardcover, 23,0 x 16,0 x 2,4 cm, 256 pagina's
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…
€ 34,95 - Passie voor groenten, Antonio Carluccio
Hét boek over koken met groenten — van de 'koning van de Italiaanse keuken'
In dit prachtig vormgegeven boek presenteert Antonio Carluccio meer dan 200 overheerlijke recepten, die zijn enthousiasme en passie voor knapperig…€ 18,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico
het beroemdste gerecht van Italië
Dit prachtige boek is de opvolger van het succesvolle La Pizza. Ditmaal is het boek een huldeblijk aan de pasta's van Napels. Een vijftigtal overheerlijke pasta's wordt afgewisseld met de foto's…€ 18,95 - An Italian in Italy, Beppe Severgnini
Ten days, thirty places. From north to south. From food to politics. From saintliness to sexuality. This ironic, methodical, and sentimental examination will help you understand why Italy—as Beppe says—“can have you fuming…
€ 11,95 - Sauzen, Erik van Loo
Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller.
Erik…€ 89,50 - Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl
In Roald Dahl's kookboek vertellen Felicity en Roald Dahl over de verrukkelijke maaltijden die zij door de jaren heen aan hun vrienden hebben geserveerd in Gipsy House. Het boek bevat vele bijzondere recepten en is doorspekt met…
€ 24,95