Tip van Stip
Een pleidooi voor echt eten, Michael Pollan
Manifest van een eter
We zouden minder
eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we
niet alleen zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en
onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar traditionele
diëten kunnen we een evenwichtig en gezond eetpatroon
terugvinden.
Michael Pollan verwierf wereldfaam met dit heldere en onontkoombare
manifest: Echt eten, niet te veel, vooral planten.
Een pleidooi
voor echt eten, Michael Pollan, net exemplaar (zo goed als
nieuw)
De Arbeiderspers, paperback, 196 pagina's
ISBN 9789029572071
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- De hongerige stad, Carolyn Steel, NIEUW BOEK
Hoe voedsel ons leven vormt
In De hongerige stad kiest Carolyn Steel voor een geheel nieuwe benadering van allerlei actuele problemen rond de manier waarop we eten. In dit enthousiaste en visionaire boek volgt de auteur het spoor…€ 18,50 - Alle grote wereldproblemen en hun oplossingen. Doe mee!, Elena Simons
Het gaat de verkeerde kant op met de wereld, maar dat is geen reden om het erbij te laten zitten. Integendeel! Elena Simons toont op heldere wijze hoe de grote wereldproblemen (milieuvervuiling, armoede, oorlog en ziekte) met…
€ 4,50 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - No Logo, Naomi Klein
'Niemand kan zich meer de luxe veroorloven geen activist te zijn.' - Naomi Klein
De bestseller No Logo is uitgegroeid tot de bijbel van antiglobalisten en auteur Naomi Klein wordt gezien als het intellectuele boegbeeld van de…€ 12,50 - Het dovemansorendieet, Maarten 't Hart
Over zin en onzin van gewichtsverlies
Hoe komt het dat t Hart zijn hele leven broodmager is gebleven, terwijl hij een weergaloze schrokop is? Hoe at hij vroeger en hoe eet hij nu? Het komt allemaal aan bod in dit autobiografisch…€ 8,95 - Dieren eten, Jonathan Safran Foer
Tot enkele jaren geleden was Jonathan Safran Foer afwisselend vegetariër en vleeseter.Toen hij echtgenoot en vader werd, stelde hij zichzelf de vraag: waarom eten we dieren? En zouden we ze ook eten als we wisten hoe ze op ons…
€ 8,95 - World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
Makkelijke vegetarische recepten
De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het nieuwe boek reisden Chris…€ 28,95