-52%
BELGO kookboek, Denis Blais en André Plisnier
De recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter wereld te serveren. Waterzooi, witlof, asperges en Brusselse wafels... het zijn maar enkele voorbeelden van dingen die herschapen worden in een culinaire belevenis. Het rijke gamma Belgische bieren ontvouwt een waaier van mogelijkheden - als drank... en als ingrediënt in de meest diverse gerechten.
Na 2100 kubieke ton mosselen, frieten, mayonaise en bier te hebben verwerkt, besloten de Franse Canadees Denis Blais en de Anglo-BeIg Andre Plisnier, chefs van de Londense BELGO-restaurants, de wereld te laten kennismaken met hun Belgische keuken en het Belgische savoir-manger. Hun keuken goten ze in dit boek.
BELGO kookboek, Denis Blais en André Plisnier, goed exemplaar (gebruikssporen/kleine beschadigingen aan omslag, verder gaaf)
Standaard Uitgeverij/Schuyt & Co, hardcover, 160 pagina's
ISBN 908032163-X
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogersdé smaakmakende Italiaanse keuken
Winnaar van vele prijzen en awards
Dit geweldige kookboek is geschreven door een Amerikaanse die in Londen woont en een Londense die in Newyorkse restaurants heeft gewerkt. Het wordt gezien als…€ 24,95- BIER, Otto Holzhaus en Leo van Noppen
eerst bier, toen brood-bier als water-bierschoon-indianenbier-biermeermin-wild bier-bier bracht redding-bierliefde- kajuitsbier en nog veel meer
Rijk geïllustreerde en informatieve uitgave over de wereld van het bier. Niet…€ 8,95 Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
'The best bread we have had in many years, thanks to your…€ 45,00- Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK
Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman de Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.
Fotografie John Vane
Kijken, knijpen,…€ 24,50 - Smakelijk, Piet Huysentruyt, NIEUW BOEK
Piet kookt lekker en gezond
In het nieuwe VIER-programma Smakelijk! laat Piet Huysentruyt iedereen meegenieten van zijn nieuwe levensstijl. Hij toont hoe je lekker kunt eten en tegelijkertijd je lichaam een gigantisch plezier…€ 16,00 - Kookkunst uit Rusland, Irina Carl
Eetcultuur en recepten
Uit de Russische keuken zijn bij ons enkele delicatessen algemeen bekend: steur, zalm, rode en zwarte kaviaar - en natuurlijk wodka. Zeker nu Rusland zich weer als zelfstandige staat kan profileren, is het…€ 14,95 - De smaak van het verleden, Barbara Ketcham Wheaton
De Franse keuken van 1300 tot 1789
'Wat! Alweer een over koken? zal de lezer wellicht zeggen. Sedert een aantal jaren wordt het publiek overspoeld door een ware vloedgolf van dergelijke geschriften,' Deze zo modern aandoende…€ 8,95