Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl
In Roald Dahl's kookboek vertellen Felicity en Roald Dahl over de verrukkelijke maaltijden die zij door de jaren heen aan hun vrienden hebben geserveerd in Gipsy House. Het boek bevat vele bijzondere recepten en is doorspekt met grappige anekdotes en heerlijke verhalen.
Moules à l'escargot strijden bij de voorgerechten om de eerste plaats met onder andere de tomaten gelatine-rand. Al even verleidelijk is de uitgebreide keuze hoofdgerechten van zalmkoekjes met dillesaus tot aan de intrigerend klinkende smakelijke krokodil van Quentin Blake. Bij de nagerechten is er een speciale afdeling ingericht coor de chocoholisten onder ons. De macabere humor waar Dahl bekend om staat, vinden we terug in het galgemaal.
Met illustraties van Quentin Blake en foto's van Jan Baldwin
Taal: Nederlands
Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl, net exemplaar (rug iets verkleurd en lichte, nauwelijks zichtbare gebruikssporen op kaft. Verder helemaal gaaf)
Fontein, paperback, 24,6 x 18,9 x 1,7 cm, 240 pagina's
ISBN 9026109652
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Chef Het Samen, Laura Emmelkamp
Het mafste kookboek voor kinderen
Chef Het Samen is uitgeroepen tot beste kinderkookboek van de wereld! Door de maffe fotostrips leer je snel de lekkerste dingen maken. Tover samen met je vrienden iets bijzonders op tafel. Van…€ 14,95 - Koken op Bommelstein, Johannes van Dam
Betreft gesigneerd exemplaar door de auteur Johannes van Dam aan (naam) ontvanger boek
Nog mooi exemplaar (nieuwstaat)
Met tekeningen van Dick Matena naar Marten Toonder
Hoeveel beproevingen heer Bommel en Tom Poes in hun…€ 45,00 - De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck
Felix Alen kookt eestelijk in de mooiste kastelen
Chef-kok Felix Alen zoekt in het kader van het VTM-programma 'De kasteelkeuken' dertien kasteelheren op om meer te weten over het leven op en rond het kasteel, maar ook over de…€ 14,95 - De kracht van kruiden, Peter Lute
Smaken uit de Kruidfabriek
Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en…€ 59,50 - Over bloesembeignets en broccolibrood, Helen Dijkstra-Hesselink
Geïnspireerd door de haar omringende natuur bedacht Helen Dijkstra een aantal verrassend originele en eenvoudige recepten, die ze voor dit boekje omlijstte met schitterende, sfeervolle aquarellen. Geniet van al het moois en…
€ 8,95 - Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
Hardcover
Betreft de handzame en kleine uitgave (256 pagina's), 23,0 x 16,0 x 2,4 cm. Beperkt verkrijgbaar.
Nog uitzonderlijk mooi en net exemplaar (schoon).
Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door…€ 28,95 - De vrolijke keuken, Philip Mechanicus & Judith Ten Bosch
Broodje bonbon, brandweersaus, envelopjesvis, vliegende cola en kabouternotenbroodjes...
Deze recepten - en nog veel meer - vind je in dit kinderkookboek. Leuk en niet moeilijk om te maken, lekker om te eten en grappig om te lezen…€ 14,95 - Play with your Pumkins, Joost Elffers and Saxton Freyman
Text by Johannes van Dam
Pumpkin isn't simply the key ingredient in some of the world's most delicious dishes. The fascinating history and mythology of the pumpkin are enough to inspire, and in the eye of the beholder its beauty…€ 14,95 - Het buffet van Marie Aubain, Nicolaas Wijnberg
Kookboek bevattende talrijke recepten, composities en tips voor de bereiding van spijzen als vlees, vis, wild en ei, groenten, deegwaren, dranken, soepen en toetjes.
(Opnieuw)Geschreven en geïllustreerd door Nicolaas…€ 24,94