Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn
Smakelijk Italië neemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna. Ontdek de moderne Italiaanse keuken met zijn eenvoudige zeevruchtenantipasti, rijke polenta met wilde paddenstoelen of aardbeien met balsamico-azijn.
Alle recepten zijn voorzien van foto's en u krijgt handige tips bij de bereidingsmethoden en ingrediënten. De in Italië genomen kleurenfoto's laten zien waar de beste producten verkocht worden: van verse groenten op de markt tot mediterrane zeevruchten en regionale kazen.
U maakt kennis met diverse pastasoorten, kazen, hammen en worsten, allemaal voorzien van foto's, zodat u ze gemakkelijk kunt herkennen. Tevens is een deel gewijd aan de koffiecultuur en het maken van de perfecte espresso. Tto slot worden u enkele richtlijnen gebodenvoor de keuze van een goed wijn bij een gerecht.
Met sfeervolle foto's van Chris L. Jones
Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn, net exemplaar
De Lantaarn B.V., paperback met flappen 30,5 x 23 x 2,0 cm, 296 pagina's
ISBN 9054263032
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico
het beroemdste gerecht van Italië
Dit prachtige boek is de opvolger van het succesvolle 'La Pizza'. Ditmaal is het boek een huldeblijk aan de pasta's van Napels. Een vijftigtal overheerlijke pasta's wordt afgewisseld met de…€ 18,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - Italian Ways, Tim Parks
On and off the rails from Milan tot Palermo
"All Italy is here". (Sunday Times).
From the bestselling author of 'Italian Neighbours', 'An Italian Education' and 'A Season with Verona'.
In Italian Ways, bestselling writer Tim…€ 12,50 - Puur Eten dat je gelukkig maakt, Pascale Naessens
Pascale Naessens is de best verkopende culinaire auteur in België. Met haar boeken heeft ze als het ware een 'beweging' in gang gezet. Mensen mogen weer genieten van eten, worden tegelijkertijd gezonder en vallen af.
'De meeste…€ 18,50 - Tools for Cooks, Christine McFadden
Keukengerei van A tot Z
Nederlandstalig
Recepten van o.a. Jamie Oliver, Alain Ducasse, Ken Hom en Alice Waters
Tips bij het aankopen van het beste keukengerei
Inclusief lijst met gespecialisseerde kookwinkels in Nederland en…€ 8,95 - Kookkunst uit Rusland, Irina Carl
Eetcultuur en recepten
Uit de Russische keuken zijn bij ons enkele delicatessen algemeen bekend: steur, zalm, rode en zwarte kaviaar - en natuurlijk wodka. Zeker nu Rusland zich weer als zelfstandige staat kan profileren, is het…€ 14,95 - Passie voor pasta, Antonio Carluccio
Meer dan 100 onweerstaanbare recepten van de maestro van de Italiaanse keuken
De Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunst
Zowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts op basis van pasta komen aan bod
Pasta…€ 8,95 - Passie voor groenten, Antonio Carluccio
Hét boek over koken met groenten — van de 'koning van de Italiaanse keuken'
In dit prachtig vormgegeven boek presenteert Antonio Carluccio meer dan 200 overheerlijke recepten, die zijn enthousiasme en passie voor knapperig…€ 18,95 - Als kok in Frankrijk, Bart van Loo
Literaire recepten en culinaire verhalen
Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën…€ 18,95 - Passie voor Venetië, Joost Divendal
'Venetië en ik zijn voor elkaar geboren.'
In Passie voor Venetië getuigt Joost Divendal van zijn liefde voor deze door zijn geschiedenis en ligging zo unieke stad, die hij al dertig jaar lang bezoekt. Hij schrijft over de…€ 8,95