World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
Makkelijke vegetarische recepten
De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het nieuwe boek reisden Chris & Carolyn Caldicott 5 jaar naar de meest exotische en fascinerende locaties en verzamelden daar de heerlijkste vegetarische recepten.
Ruim 100 recepten laten de intrigerende smaken proeven uit verre oorden, van Andalusië, Polynesië en de Seychellen tot St. Bart's, Jamaica en Rajasthan.
Door de magische fotografie en smakelijke reisverhalen is dit een verrukkelijk boek geworden - ook voor niet-vegetariers.
Taal: Nederlands
World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott, net exemplaar (nieuwstaat)
Terra Lannoo, paperback, 24,5 x 19,2 x 1,4 cm, 192 pagina's
ISBN 9789058975652
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - Specerijen, Jane Lawson
De kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 - De Origineel Balinese keuken, Lonny Gerungan
Authentieke familierecepten
In dit bijzondere kook- en kijkboek van chef-kok Lonny Gerungan wordt voor het eerst de authentieke keuken van het Indonesische godeneiland Bali uitgebreid belicht. Bali kent haar eigen culinaire…€ 24,50 Tip van Stip
Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogersdé smaakmakende Italiaanse keuken
Winnaar van vele prijzen en awards
Dit geweldige kookboek is geschreven door een Amerikaanse die in Londen woont en een Londense die in Newyorkse restaurants heeft gewerkt. Het wordt gezien als…€ 24,95Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
'The best bread we have had in many years, thanks to your…€ 45,00- Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham
Deze eenvoudige graansoort is over heel de wereld zeer gewild. Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Amerika, overal worden de heerlijkste recepten gemaakt met rijst als basis. Dit boek is zeer overzichtelijk ingedeeld. In…
€ 11,95 - Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
Ons eten uit het Midden-Oosten
Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een…€ 16,95