Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma
Gortdroog en sappig
Kamagurka ontmoet Harold Hamersma
Kamagurka is dol op wijn. Maar heeft daar zo zijn eigen kijk op. Harold Hamersma schrijft over wijn en weet er alles van. Wat nu als de vaardigheden en de passie van beide liefhebbers worden gecombineerd? Dan ontstaat er een unieke mix van waanzin en wijnzin. Hilarisch en verrassend. Gortdroog en sappig. Explosief en informatief. KamaHama. Tot u te nemen als er een goede fles in de buurt is. Want voor minder doen beide heren het niet.
Kunstenaar Kamagurka (Kama) schildert, tekent en boetseert sneller dan zijn eigen schaduw en is bekend in onder meer Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, de V.S. en de U.K. Wijnschrijver Harold Hamersma (Hama) zit nooit om een goeie grap verlegen. In tien jaar is hij uitgegroeid tot dé wijnautoriteit van de Lage Landen.
Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma, net exemplaar
Nieuw Amsterdam, hardcover, 128 pagina's
ISBN 9789046814215
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Koken op Bommelstein, Johannes van Dam
Betreft gesigneerd exemplaar door de auteur Johannes van Dam aan (naam) ontvanger boek
Nog mooi exemplaar (nieuwstaat)
Met tekeningen van Dick Matena naar Marten Toonder
Hoeveel beproevingen heer Bommel en Tom Poes in hun…€ 45,00 - Als kok in Frankrijk, Bart van Loo
Literaire recepten en culinaire verhalen
Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën…€ 18,95 Tip van Stip
De Bourgondiërs, Bart Van LooTip van StipAartsvaders van de LAGE LANDENEen wervelend verhaal van brandstapels en banketten, pest en steekspelen, Jeanne d'Arc, Jan van Eyck, Filips de Goede en het Gulden Vlies.
Meesterverteller Bart Van Loo neemt de lezer op…€ 18,95-29%
Wat te koken & hoe te koken, Jane HornbyHardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag)
Zo goed als nieuw exemplaar
Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.
Honderd…€ 34,95 € 24,95- De Encyclopedie van Nutteloze Feiten, Hein Meijers en Simon Rozendaal
Gesigneerd door Hein Meijers
Vegetariërs laten meer winden dan vleeseters. Het zand dat wordt gebruikt in Zuid-Arabië om de nieuwe supersteden te helpen bouwen, komt uit Europa (Arabisch zand is te glad voor beton). Gandhi had…€ 8,95 -50%
Smaakstof, Huib Edixhoven & Evelijn van HeuvenDe magie tussen wijn en gerecht in 4 x 25 tips
Wie kent niet het bizarre effect dat verse sinaasappelsap heeft nadat je net je tanden hebt gepoetst. Het heerlijk frisse karakter van de citrusvrucht heeft plaatsgemaakt voor een…€ 8,95 € 4,50- Kaas, Paul Gayler
meer dan 130 vernieuwende recepten
Kaasexpert Paul Gayler is in dit boek uitgegaan van de karakteristieke eigenschappen van zowel populaire als minder bekende kaassoorten, om die vervolgens met andere ingrediënten te combineren.…€ 11,95 - Onder de rook van de Heineken, Harold Hamersma
Gebonden in harde kaft met stofomslag
In Onder de rook van de Heineken keert Harold Hamersma terug naar zijn jeugd. Prachtig schrijft hij over de avonturen die hij met zijn vriendjes in de buurt beleefde, over de vroege uren…€ 9,95 Gesigneerd!
De vrouw die water liet aanbranden, Harold HamersmaGesigneerd!
Avonturen van een wijn- en eetschrijver
Hardcover
Eerste druk, 2021
Culinaire avonturen van wijnjournalist Harold Hamersma. Daarnaast gaat het over zijn jeugd en zijn moeder. Waar komt zijn culinaire interesse…€ 14,95- Wine Folly, Madeline Puckette and Justin Hammack
DRINK LIKE A PRO
English edition
WINEFOLLY.COM has become an award-winning, essential online resource for learning about Wine, attracting hundreds of thousands of beginners and professionals. In their long-awaited book, the…€ 14,95