Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma
Gortdroog en sappig
Kamagurka ontmoet Harold Hamersma
Kamagurka is dol op wijn. Maar heeft daar zo zijn eigen kijk op. Harold Hamersma schrijft over wijn en weet er alles van. Wat nu als de vaardigheden en de passie van beide liefhebbers worden gecombineerd? Dan ontstaat er een unieke mix van waanzin en wijnzin. Hilarisch en verrassend. Gortdroog en sappig. Explosief en informatief. KamaHama. Tot u te nemen als er een goede fles in de buurt is. Want voor minder doen beide heren het niet.
Kunstenaar Kamagurka (Kama) schildert, tekent en boetseert sneller dan zijn eigen schaduw en is bekend in onder meer Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, de V.S. en de U.K. Wijnschrijver Harold Hamersma (Hama) zit nooit om een goeie grap verlegen. In tien jaar is hij uitgegroeid tot dé wijnautoriteit van de Lage Landen.
Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma, net exemplaar
Nieuw Amsterdam, hardcover, 128 pagina's
ISBN 9789046814215
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Koken op Bommelstein, Johannes van Dam
Betreft gesigneerd exemplaar door de auteur Johannes van Dam aan (naam) ontvanger boek
Nog mooi exemplaar (nieuwstaat)
Met tekeningen van Dick Matena naar Marten Toonder
Hoeveel beproevingen heer Bommel en Tom Poes in hun…€ 45,00 - Als kok in Frankrijk, Bart van Loo
Literaire recepten en culinaire verhalen
Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën…€ 18,95 Tip van Stip
De Bourgondiërs, Bart Van LooTip van StipAartsvaders van de LAGE LANDENEen wervelend verhaal van brandstapels en banketten, pest en steekspelen, Jeanne d'Arc, Jan van Eyck, Filips de Goede en het Gulden Vlies.
Meesterverteller Bart Van Loo neemt de lezer op…€ 18,95- Wat te koken & hoe te koken, Jane Hornby
Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.
Honderd duidelijke en eenvoudige recepten voor populaire gerechten zoals spaghetti alla…€ 34,95 - De Encyclopedie van Nutteloze Feiten, Hein Meijers en Simon Rozendaal
Gesigneerd door Hein Meijers
Vegetariërs laten meer winden dan vleeseters. Het zand dat wordt gebruikt in Zuid-Arabië om de nieuwe supersteden te helpen bouwen, komt uit Europa (Arabisch zand is te glad voor beton). Gandhi had…€ 8,95