Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold
Wagamama heeft de woorden 'fast food' nieuwe inhoud gegeven. In 1992 werd het eerste restaurant geopend achter het British Museum in Londen, nu zijn er zelfs restaurants in Sydney en Dubai. Wagamama maakt bijzondere noedelgerechten voor al diegenen die graag snel bereide, voedzame gerechten eten voor een niet al te hoge prijs. De Wagamama-restaurants zijn gëinspireerd op de tweehonderd jaar oude ramen-stalletjes in Japan, en serveren een groot aantal gerechten met noedels, rijst en verse ingrediënten van hoge kwaliteit, op de Japanse leest gestoeld.
Het Wagamama kookboek onthult de geheimen achter het succes van wagamama en toont hoe makkelijk je ook thuis van de unieke smaken van Wagamama kunt genieten. In het boek zijn veel favoriete gerechten van het restaurantmenu opgenomen en ook een schat aan nieuwe gerechten, van aantrekkelijke hapjes en salades tot voedzame noedelsoepen en roerbakgerechten, plus een heel scala aan exotische nagerechten. Ook krijgt de lezer informatie over ingrediënten die in de voorraadkast niet mogen ontbreken, essentieel keukengerei, het maken van basisbouillons, het samenstellen van een maaltijd en wat je erbij drinkt. Geniet van een pittige teriyaki-kip, cha han of een klassieke zeevruchten-ramen. Leer hoe je roerbakt, chilipepers voorbereidt en van milde noedels een pittig gerecht maakt van gekruide bouillon met sappige garnalen en knapperig-verse groenten, om zo in enkele minuten een heerlijke, vetarme maaltijd te bereiden.
Taal: Nederlands
Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold, net exemplaar
Fontaine Uitgevers, paperback met flappen, 25,5 x 20,6 x 1,6 cm, 192 pagina's
ISBN 9059560868
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Take Away, Jean-François Mallet
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar
Hardcover
Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens…€ 28,95 - NOEDELS nieuwe stijl, Sri Owen
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels.
Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden…€ 8,95 -50%
Where Chefs EatA GUIDE TOT CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS
An invaluable restaurant guide which reveals the popular and often little known places that top chefs choose to eat in themselves. More than 400 of the world's best chefs, including Heston…€ 8,95 € 4,50- River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - creATE, Chris Sanderson, Martin Raymond
Eating, Design and Future FoodFood is not just a hot topic in design and cutting edge creativity today, but also an enormous industry with changing standards and perceptions. crEATe. Eating, Design and Future Food investigates…
€ 18,95 Tip van Stip
Morito, Samuel en Samantha ClarkTip van Stip
Nederlandstalige editie!
DE NIEUWE Moro -Tapas-
Morito is dan misschien het kleine zusje van Moro, het is wel een luidruchtiger on opstandiger zusje, dat graag wil ontdekken en experimenteren. Onze verzameling…€ 45,00- Ikigai, Francesc Miralles en Héctor Garcia
Het Japanse geheim voor een lang en gelukkig levenWaar kom jij 's ochtends je bed voor uit, wat is jouw passie, jouw ikigai?
Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de…€ 8,95 - A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham
A WOLF IN THE KITCHEN is a book about eating well every day without much fuss and bother. lt is for those people who adore good food but think they can't cook and haven't the time or inclination to learn. lt is healthy food and,…
€ 14,95 - Kleine hapjes, grote smaken, Paul Gayler
Tapas, mezze, dim sum en meerAan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om smaakcombinaties te ontdekken die de tong zullen strelen en waarvoor men toch…
€ 9,95