Koken in de jaren tachtig, Hans Belterman
Een nieuwe stijl.
Verstandiger: kleinere porties, minder vet, suiker en zout, kortere kooktijden. Nòg lekkerder: Natuurlijke smaak, verse ingrediënten, een lust voor het oog.
Mooi tijdsdocument
Koken in de jaren tachtig, Hans Belterman, net exemplaar
Zomer & Keuning, paperback, 128 pagina's
ISBN 902101372
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Superlekker, Liselotte Forslin NIEUW BOEK
Met "Superlekker en nog gezond ook!" lukt het om verantwoord op gewicht te blijven en je tegelijkertijd goed en vol energie te voelen.
Met deze slimme, nieuwe en gezonde recepten kun je gewoon elke dag een ontbijt, lunch, diner…€ 14,50 -29%
Basiskookboek, Ria van EijndhovenAlle recepten uit dit boek kunnen zonder problemen worden nagekookt. De meer dan 450 foto’s en talrijke stap-voor-stap afbeeldingen maken dit kookboek tot een betrouwbaar werkboek voor dagelijks gebruik.
Basiskookboek, Ria van…€ 8,50 € 6,00- Het versierde spijkerpak, Richard M. Owens & Tony Lane
Blue denim magic
Presented by Richard M. Owens & Tony Lane
Tekst Peter Beagle
Foto’s Baron Wolman
En de denim kunstenaarsVeel kleurenfoto’s, veelal paginagroot.
Het versierde spijkerpak, Richard M. Owens & Tony…€ 12,50 - Nederlands industrieel ontwerp/Dutch Industrial Design 1995
Een overzicht van het totale vakgebied van industrieel ontwerpen.
Professionele ontwerpers – of zich nu industrieel ontwerper, 3D-ontwerper, vormgever of industriële productontwikkelaar noemen – spelen een cruciale rol in…€ 24,50 - The Marmite Cookbook, Paul Hartley
The incredible bestseller: over a quarter of a million copies have been sold to date. A love-it-or-hate-it gift book that celebrates one of the great icons of the British store-cupboard. Packed with great recipes, delightful…
€ 14,50 - Hoezenpoezen, Kris Dierckx, NIEUW BOEK
Hoe sexy meiden de huiskamers van de Lage Landen veroverden
De wondere wereld van de mooie meisjes die in de jaren zestig en zeventig vele honderden grammofoonplatenhoezen sierden. Hoezeer Beatles en Stones ook tot de sterren van…€ 18,50 - Cha, Cha, Cha, tja, wat zullen we eten?, Lizet Kruyff
Vergeten eten
Culinair historica Lizet Kruijff beschrijft talloze gerechten, ingrediënten, bereidingswijzen en Hollandse voedseltradities.
Met foto’s (uit het archief van Spaarnestad Photo Haarlem) die een terugblik werpen op…€ 12,50