Sorteer op
  • -50%

    Smaakstof, Huib Edixhoven & Evelijn van Heuven
    Smaakstof, Huib Edixhoven & Evelijn van Heuven

    De magie tussen wijn en gerecht in 4 x 25 tips

    Wie kent niet het bizarre effect dat verse sinaasappelsap heeft nadat je net je tanden hebt gepoetst. Het heerlijk frisse karakter van de citrusvrucht heeft plaatsgemaakt voor een…

    € 8,95 € 4,50
  • Gesigneerd!

    Bijzondere recepten van Kaatje bij de Sluis
    Bijzondere recepten van Kaatje bij de Sluis

    In nauwe samenwerking hebben eigenaars Anneke en Fons van Groeningen en chefkok André Mol van restaurant Kaatje bij de Sluis een unieke verzameling recepten van meer dan zestig gerechten samengesteld. Net als in Kaatje's eerste…

    € 28,95
  • Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl
    Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl

    In Roald Dahl's kookboek vertellen Felicity en Roald Dahl over de verrukkelijke maaltijden die zij door de jaren heen aan hun vrienden hebben geserveerd in Gipsy House. Het boek bevat vele bijzondere recepten en is doorspekt met…

    € 24,95
  • De kracht van kruiden, Peter Lute
    De kracht van kruiden, Peter Lute

    Smaken uit de Kruidfabriek

    Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
    De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en…

    € 59,50
  • Broodtrommelboek, Marije Vogelzang
    Broodtrommelboek, Marije Vogelzang

    Hardcover

    Een boek vol insprirerende broodtrommelideeën

    Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen. Dus stop je naast een boterham met pasta of pindakaas, soms wat extra's in de broodtrommel van je kind. Een briefje, of een…

    € 8,95
  • Floyd on Spain, Keith Floyd
    Floyd on Spain, Keith Floyd

    Keith Floyd ventures beyond the paella to discover the rich diversity of Spanish cuisine, one of Europe's best-kept culinary secrets. From the rustic simplicity of Rabbit with Wild Mushrooms to the exotic, Moorish-style Spinach…

    € 21,95
  • Sauzen, Erik van Loo
    Sauzen, Erik van Loo

    Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller.

    Erik…

    € 89,50
  • Chef Het Samen, Laura Emmelkamp
    Chef Het Samen, Laura Emmelkamp

    Het mafste kookboek voor kinderen

    Chef Het Samen is uitgeroepen tot beste kinderkookboek van de wereld! Door de maffe fotostrips leer je snel de lekkerste dingen maken. Tover samen met je vrienden iets bijzonders op tafel. Van…

    € 14,95
  • Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
    Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco

    Hardcover
    Betreft de handzame en kleine uitgave (256 pagina's), 23,0 x 16,0 x 2,4 cm. Beperkt verkrijgbaar.
    Nog uitzonderlijk mooi en net exemplaar (schoon).

    Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door…

    € 28,95
  • Pane e Panini, Ursula Ferrigno
    Pane e Panini, Ursula Ferrigno

    Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…

    € 34,95
  • Summer Cooking, Elizabeth David
    Summer Cooking, Elizabeth David

    Summer Cooking contains over a thousand recipes from all over the world — for table, buffet, or picnic. Elizabeth David is well known for the infectious enthusiasm with which she has handled French, Italian, and Mediterranean…

    € 8,95
  • Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma
    Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma

    Gortdroog en sappig

    Kamagurka ontmoet Harold Hamersma

    Kamagurka is dol op wijn. Maar heeft daar zo zijn eigen kijk op. Harold Hamersma schrijft over wijn en weet er alles van. Wat nu als de vaardigheden en de passie van beide…

    € 8,95
  • Kleine geschiedenis van de hutspot, Jacques Meerman
    Kleine geschiedenis van de hutspot, Jacques Meerman

    Met recepten

    Hutspot is geen klein bier. Er zijn boeken en schilderijen aan gewijd. Het gerecht staat nog steeds, in verschillende variaties, op ieders eet- tafel. Menig patriottisch hart gaat er sneller van kloppen. Hutspot…

    € 9,95
  • De Volkskeuken, Yvone Gnirrep
    De Volkskeuken, Yvone Gnirrep

    Een selectie van honderdvijftig afleveringen uit de dagelijkse rubriek 'De Volkskeuken' in De Volkskrant, verschenen in de periode 2001 tot najaar 2004. Een bron van inspiratie voor de kookliefhebber, maar omdat uitgeknipte…

    € 8,95
  • Kleine hapjes, grote smaken, Paul Gayler
    Kleine hapjes, grote smaken, Paul Gayler

    Tapas, mezze, dim sum en meerAan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om smaakcombinaties te ontdekken die de tong zullen strelen en waarvoor men toch…

    € 9,95
  • Tip van Stip

    Het grote wildplukboek, Edwin Florès
    Het grote wildplukboek, Edwin Florès

    Hardcover!

    Eten uit de natuurHet is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen?
    Edwin Florès…

    € 24,95
  • -25%

    De tafel van tien, Johannes van Dam
    De tafel van tien, Johannes van Dam

    Gastronomisch graafwerk in hapklare brokken

    In dit boek behandeld Johannes van Dam in alfabetische volgorde honderd verschillende voedingsmiddelen. Ieder onderwerp wordt in tien punten behandeld, waarbij oorsprong, het gebruik in…

    € 11,95 € 8,95
  • Koken op Bommelstein, Johannes van Dam
    Koken op Bommelstein, Johannes van Dam

    Betreft gesigneerd exemplaar door de auteur Johannes van Dam aan (naam) ontvanger boek
    Nog mooi exemplaar (nieuwstaat)

    Met tekeningen van Dick Matena naar Marten Toonder

    Hoeveel beproevingen heer Bommel en Tom Poes in hun…

    € 45,00
  • A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham
    A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham

    A WOLF IN THE KITCHEN is a book about eating well every day without much fuss and bother. lt is for those people who adore good food but think they can't cook and haven't the time or inclination to learn. lt is healthy food and,…

    € 14,95
  • Tip van Stip

    Over eten en koken, Harold McGee
    Over eten en koken, Harold McGee

    Tip van Stip

    Wetenschap en overlevering in de keukenWaarom krijg je van alcohol een kater en hebben planten geen spieren? Waarom kan slagroom wel en melk niet worden stijfgeklopt? Wat maakt wit vlees wit, waarom rijpt fruit wel…

    € 28,95
  • India — koken met passie, Manju Malhi
    India — koken met passie, Manju Malhi

    India — koken met passie neemt je mee naar de regionale keukens van India: Noord, Zuid, Oost en West. In meer dan 140 recepten ontdek je hoe lekker en gevarieerd de Indiase keuken is. Maar vooral hoe snel en eenvoudig je thuis…

    € 18,95
  • Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold
    Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold

    Wagamama heeft de woorden 'fast food' nieuwe inhoud gegeven. In 1992 werd het eerste restaurant geopend achter het British Museum in Londen, nu zijn er zelfs restaurants in Sydney en Dubai. Wagamama maakt bijzondere…

    € 18,95
  • Tip van Stip

    Morito, Samuel en Samantha Clark
    Morito, Samuel en Samantha Clark

    Tip van Stip

    Nederlandstalige editie!

    DE NIEUWE Moro -Tapas-

    Morito is dan misschien het kleine zusje van Moro, het is wel een luidruchtiger on opstandiger zusje, dat graag wil ontdekken en experimenteren. Onze verzameling…

    € 45,00
  • DDR Kochbuch, Barbara und Hans Otzen
    DDR Kochbuch, Barbara und Hans Otzen

    DDR Mehr als nur Ostalgie — begleiten Sie die Autoren auf eine vergnügliche und informative Reise durch die Geschichte der Kochkultur und die Landschaften der ehemaligen Deutschen Demokratischen Republik mit ihren kulinarischen…

    € 14,95
  • Comfortfood, Janneke Vreugdenhil
    Comfortfood, Janneke Vreugdenhil

    124 recepten voor instantgelukComfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren - ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt…

    € 18,95
  • creATE, Chris Sanderson, Martin Raymond
    creATE, Chris Sanderson, Martin Raymond

    Eating, Design and Future FoodFood is not just a hot topic in design and cutting edge creativity today, but also an enormous industry with changing standards and perceptions. crEATe. Eating, Design and Future Food investigates…

    € 18,95
  • Als kok in Frankrijk, Bart van Loo
    Als kok in Frankrijk, Bart van Loo

    Literaire recepten en culinaire verhalen

    Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën…

    € 18,95
  • NOEDELS nieuwe stijl, Sri Owen
    NOEDELS nieuwe stijl, Sri Owen

    Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels.

    Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.

    Authentieke noedelsrecepten worden…

    € 8,95
  • Captain's Dinner, Sandra van Berkum en Tal Maes
    Captain's Dinner, Sandra van Berkum en Tal Maes

    Koken met de Holland-Amerika LijnCaptain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika…

    € 12,50
  • -50%

    Where Chefs Eat
    Where Chefs Eat

    A GUIDE TOT CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS

    An invaluable restaurant guide which reveals the popular and often little known places that top chefs choose to eat in themselves. More than 400 of the world's best chefs, including Heston…

    € 8,95 € 4,50
  • De sensaties van smaak, Bob Holmes
    De sensaties van smaak, Bob Holmes

    De wetenschap achter hoe we proeven
    Kun je beschrijven in hoeverre de smaak van heilbot verschilt van kabeljauw? Hoe de geur van brie verschilt van port salut? De meesten van ons slagen daar nauwelijks in. Het ontbreekt ons aan de…

    € 39,95
  • Over bloesembeignets en broccolibrood, Helen Dijkstra-Hesselink
    Over bloesembeignets en broccolibrood, Helen Dijkstra-Hesselink

    Geïnspireerd door de haar omringende natuur bedacht Helen Dijkstra een aantal verrassend originele en eenvoudige recepten, die ze voor dit boekje omlijstte met schitterende, sfeervolle aquarellen. Geniet van al het moois en…

    € 8,95
  • Veg!, Hugh Fearnley-Whittingstall
    Veg!, Hugh Fearnley-Whittingstall

    Het River Cottage boek, met groenten in de hoofdrol
    Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risotto en andere gerechten die je meteen doen watertanden. En ze…

    € 14,95
  • Kweken voor de keuken, Adam en james Caplin
    Kweken voor de keuken, Adam en james Caplin

    Fruit, groenten en kruiden uit de eigen stadstuin
    Kweken voor de keuken is een inspirerend en praktisch boek dat u helpt het meeste uit uw tuin of vensterbank te halen. Er wordt aandacht besteed aan veel huidige trends — op het…

    € 14,95
  • Gekruid & geroerd, Danielle Houbrechts
    Gekruid & geroerd, Danielle Houbrechts

    Daniëlle Houbrechts probeert in dit boek uit te leggen wat de wilde-kruidenwereld voor haar betekent. De ideale plek om te onthaasten. De onuitputtelijke bron van creativiteit en harmonie. De eerlijke omgeving vol echtheid en…

    € 28,50
  • Wat te koken & hoe te koken, Jane Hornby
    Wat te koken & hoe te koken, Jane Hornby

    Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.

    Honderd duidelijke en eenvoudige recepten voor populaire gerechten zoals spaghetti alla…

    € 34,95
  • Paddestoel, Johnny Acton & Nick Sandler
    Paddestoel, Johnny Acton & Nick Sandler

    Kenden we enkele jaren geleden slechts de overbekende champignon, tegenwoordig overspoelen vele soorten paddestoelen de markt. Ook de tijd van de champignonsoep en de biefstuk met champignonroomsaus ligt ver achter ons.…

    € 14,95
  • Het insectenkookboek
    Het insectenkookboek

    Krekellolly’s in diverse smaken. Sprinkhanen om in chocolade te dopen. Libellenlarven met pepermuntblaadjes. Voor de meeste Nederlanders is het geen dagelijkse kost. Toch eet 80 procent van de wereldbevolking insecten als…

    € 11,95
  • Aardappelen
    Aardappelen

    Meer dan 100 onmisbare recepten
    De aardappel is een van de populairste en meest veelzijdige groenten, die over de hele wereld wordt verbouwd. Aardappelen zijn een rijke bron van voedingsstoffen, ze bevatten veel vezels en weinig…

    € 4,50
  • Proef Londen, Terence Contan & Peter Prescott
    Proef Londen, Terence Contan & Peter Prescott

    Meer dan 60 recepten van topchefs uit Londen plus de beste culinaire markten, restaurants, ambachtelijke winkels en cafés

    Proef Londen is een reisgids, een eetgids, een leesboek en ook een kookboek. En dat is een mooie…

    € 8,95
  • Hamburgers in het paradijs, Louise O. Fresco
    Hamburgers in het paradijs, Louise O. Fresco

    VOEDSEL in tijden van SCHAARSTE en OVERVLOED

    Hardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag)

    De menselijke geschiedenis is er een van voortdurende schaarste aan voedsel. De overvloed die in de laatste decennia voor velen is…

    € 14,95
  • The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier
    The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier

    Cooking and Gardening from Maine's Most Beautiful Farmhouse Restaurant
    Part how-to-garden primer, The Arrows Cookbook combines more than 150 delicious recipes with time-tested techniques for growing herbs, vegetables, and edible…

    € 14,95
  • De wereld rond in 101 recepten
    De wereld rond in 101 recepten

    Het beste uit Gentse Waterzooi en meer

    Gènes favoriete recepten aangevuld met talloze recepten uit de boeiende wereldkeuken

    Voor het bekende tv-programma Gentse Waterzooi trok Gène Bervoets de hele wereld rond op culinaire…

    € 11,95
  • Tip van Stip

    Rotterdams kookboek, Linda Roodenburg
    Rotterdams kookboek, Linda Roodenburg

    Het Rotterdams Kookboek, het culinaire standaardwerk voor álle Nederlanders

    Iedereen eet pasta, rijst en aardappels. Turkse pizza is net zo populair als patatje oorlog en de kapsalon is alom bekend als origineel Rotterdamse…

    € 18,95
  • Het ei, Michel Roux
    Het ei, Michel Roux

    Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruyèresoufflé tot de…

    € 18,95
  • Passie voor groenten, Antonio Carluccio
    Passie voor groenten, Antonio Carluccio

    Hét boek over koken met groenten — van de 'koning van de Italiaanse keuken'
    In dit prachtig vormgegeven boek presenteert Antonio Carluccio meer dan 200 overheerlijke recepten, die zijn enthousiasme en passie voor knapperig…

    € 18,95
  • -40%

    Eten uit de volkstuin, Marleen van Es
    Eten uit de volkstuin, Marleen van Es

    Zaaien, oogsten en eten van eigen bodem
    Er zijn boeken over het houden van een volkstuin en boeken over koken met de oogst uit die tuin, maar geen boek combineert zaaien, oogsten en eten zoals Eten uit de volkstuin.
    Ingedeeld op…

    € 14,95 € 8,95
  • Johannes van Dam, Jeroen Thijssen
    Johannes van Dam, Jeroen Thijssen

    De biografieJohannes van Dam was naast bekend culinair journalist een bijzonder mens. Hij had dan ook bepaald een roerige achtergrond: zijn joodse ouders overleefden de oorlog in onderduik, op jonge leeftijd was hij betrokken bij…

    € 9,95
  • Smullen met pompoen, Nicole van Leeuwen
    Smullen met pompoen, Nicole van Leeuwen

    Meer dan 100 bijzondere gerechten

    De pompoen is in opmars. De felgekleurde vrucht is vrijwel het hele jaar door te verkrijgen, niet alleen in natuurwinkels, maar ook in steeds meer supermarkten. Pompoen is lekker, veelzijdig,…

    € 14,95
  • Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler
    Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler

    Alles wat je voor een goed leven en een goede voeding moet weten
    Go basic! Eerlijke levensmiddelen zonder onaangename verrassingen. Leren met plezier en koken vanuit je buik. Met recepten naar ieders smaak: vegetarisch of…

    € 8,95
  • De tien van teleprofs, Jan Paul Schutten en Simone Leeuwenkamp
    De tien van teleprofs, Jan Paul Schutten en Simone Leeuwenkamp

    Topkwaliteit aan tafel

    "Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten", ,schreef George Bernhard Shaw, Iers toneelschrijver en Nobelprijswinnaar in 1925, ooit. Maar weet u als 'gourmand' hoe u het beste kreeft kunt…

    € 8,95
  • Tip van Stip

    Eat Love, Marije Vogelzang
    Eat Love, Marije Vogelzang

    Tip van Stip

    Food concepts by eating-designer Marije Vogelzang
    Eating concepts by Marije Vogelzang: her interest is in the verb “to eat.” Not only does she think deeply about what is on the plate, but also about everything…

    € 18,95
  • -20%

    De Russische keuken, Elena Makhonko
    De Russische keuken, Elena Makhonko

    Ontdek de rijke en gevarieerde Russische keuken in 60 authentieke recepten en 300 prachtige foto's

    Een ontdekkingsreis langs de kenmerkende smaken en de geschiedenis van de Russische keuken, in een prachtig uitgevoerd boek met 60…

    € 14,95 € 11,95
  • SLA,  Ida de Haart
    SLA, Ida de Haart

    EEN HANDBOEK VOOR GROEN, GEZOND EN GEWELDIG ETEN
    Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Dat eten zó lekker is dat je vergeet dat het ook nog supergezond kan zijn, is alleen maar mooi meegenomen. Er wordt al genoeg…

    € 18,95
  • Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon
    Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon

    Vegetarisch koken op z'n Berlijns

    Lokale seizoensproducten, klaargemaakt met invloeden uit heel de wereld. Van bietenravioli met sinaasappel-walnootboter tot vegetarische teriyakiburgers. In dit sprookjesachtige kookboek vol…

    € 24,95
  • Bonbon, Kees Raat en Jonah Freud
    Bonbon, Kees Raat en Jonah Freud

    Bonbons van Kees Raat

    Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke bekendheid vanwege zijn aparte combinaties met chocolade. Hij is bonbonleverancier van gerenommeerde horecabedrijven…

    € 85,00
  • -64%

    De perfecte gastvrouw, Caroline Barty
    De perfecte gastvrouw, Caroline Barty

    Recepten uit het verleden

    Een gids van nu, boordevol jaren-vijftigplezier!
    Word een gevierde gastvrouw en beleef het raffinement van de jaren vijftig in je eigen huis! Huisvrouwen uit de jaren vijftig hadden zeeën van tijd om…

    € 12,50 € 4,50
  • Koks en keukenmeiden, Johannes van Dam en Joop Witteveen
    Koks en keukenmeiden, Johannes van Dam en Joop Witteveen

    Amsterdamse kookboeken uit de Gastronomische Bibliotheek en de Bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam

    Koks en keukenmeiden gebruikten ze, Johannes Van Dam en Joop Witteveen lezen ze: Waarom nam een arts in de zeventiende…

    € 8,95
  • Passie voor pasta, Antonio Carluccio
    Passie voor pasta, Antonio Carluccio

    Meer dan 100 onweerstaanbare recepten van de maestro van de Italiaanse keuken

    De Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunst
    Zowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts op basis van pasta komen aan bod

    Pasta…

    € 8,95
  • Koken in de vaatwasser, Lisa Casali
    Koken in de vaatwasser, Lisa Casali

    Smakelijk en goedkoop koken in de afwasmachine

    Smaak, duurzaamheid en geldbesparing met een revolutionaire methode! Misschien hebt u er nooit bij stilgestaan, maar de hitte die een vaatwasser produceert tijdens een wascyclus, kan…

    € 8,95
  • Feast, Roy Strong
    Feast, Roy Strong

    A History of Grand Eating

    Sharing a grand meal has always been a complex social event. Feasts have been used to celebrate significant occasions, to parade rank and hierarchy, and to flatter and influence people. There has always…

    € 24,95
  • De smaak van het verleden, Barbara Ketcham Wheaton
    De smaak van het verleden, Barbara Ketcham Wheaton

    De Franse keuken van 1300 tot 1789

    'Wat! Alweer een over koken? zal de lezer wellicht zeggen. Sedert een aantal jaren wordt het publiek overspoeld door een ware vloedgolf van dergelijke geschriften,' Deze zo modern aandoende…

    € 8,95
  • Kookkunst uit Rusland, Irina Carl
    Kookkunst uit Rusland, Irina Carl

    Eetcultuur en recepten

    Uit de Russische keuken zijn bij ons enkele delicatessen algemeen bekend: steur, zalm, rode en zwarte kaviaar - en natuurlijk wodka. Zeker nu Rusland zich weer als zelfstandige staat kan profileren, is het…

    € 14,95
  • Tana Ramsay's familiekeuken II, Tana Ramsay's
    Tana Ramsay's familiekeuken II, Tana Ramsay's

    'Eten met je gezin is niet alleen het delen van ongecompliceerd, hartverwarrnend eten, maar ook een paar minuten de tijd nemen voor elkaar, lachen om grappige verhalen, kibbelen over onbelangrijke zaken en onthouden waarom niets…

    € 11,95
  • Eigentijds vegetarisch, Maria Elia
    Eigentijds vegetarisch, Maria Elia

    Ruim 120 recepten die je smaakpapillen verrassen

    Eigentijds vegetarisch is een waar vegetarisch avontuur: deze gerechten brengen je bijna letterlijk in een andere wereld! De jonge Grieks-Britse Maria Elia heeft in dit boek…

    € 18,95
  • Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn
    Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn

    Smakelijk Italiëneemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna.…

    € 18,95
  • -28%

    Wat eten we vandaag?, Susan Aretz
    Wat eten we vandaag?, Susan Aretz

    100+ familierecepten voor grote én kleine smulpaapjes

    16 weekmenu's voor lente, zomer, herfst en winter met boodschappenlijstje!Eén keer per week boodschappen doen, minder eten verspillen en elke avond snel aan tafel. Wat eten…

    € 12,50 € 8,95
  • -64%

    Verse munt, lamsbout & baklava, Karin Vaneker, Pieter Ouddeken en Erwin Slaats
    Verse munt, lamsbout & baklava, Karin Vaneker, Pieter Ouddeken en Erwin Slaats

    Uit de Turks-Nederlandse keuken van Meliha Genco

    Dit kleurrijke kookboek roept onmiskenbaar de geuren en smaken van de Turkse keuken op. Naast de heerlijke recepten en prachtige culinaire foto's wordt het ook uitgebreid…

    € 12,50 € 4,50
  • Alles over KAAS, Fiona Beckett
    Alles over KAAS, Fiona Beckett

    Een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas met 44 inspirerende recepten om optimaal te genieten.

    Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan…

    € 11,95
  • Tip van Stip

    Bos op je bord, Ria Loohuizen
    Bos op je bord, Ria Loohuizen

    Tip van Stip

    Paddestoelen om te plukken en om te eten. Met 150 recepten voor de fijnproever.

    'Sommighe zijn eetbaar; sommighe fenijnigh ende doodelijck', schreef de Vlaamse geneesheer Dodoens in 1554. Ook oude volksnamen zijn…

    € 24,95
  • Waarom Franse vrouwen niet dik worden, Mireille Guiliano
    Waarom Franse vrouwen niet dik worden, Mireille Guiliano

    Champagne, chocolade en romantiek als gezonde lifestyle.

    Het valt niet te ontkennen: Franse vrouwen worden niet dik. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar over het algemeen geldt: Franse vrouwen drinken wijn, eten minstens drie…

    € 8,95
  • Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell
    Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell

    A survey of the diet of early peoples

    A world-wide survey of the eating and drinking habits of early peoples, Don and Patricia Brothwell's Food in Antiquity covers a broad geographical range, from the early populations of Asia,…

    € 14,95
  • De tao van stamppot, André Wolf
    De tao van stamppot, André Wolf

    Koken met lichaam ziel en geest

    De tao van stamppot is geen gewoon kookboek, maar een rijke verzameling recepten, verhalen, anekdotes, dialogen, tips, parabels, grapjes en spirituele adviezen. Het boek is gedeeltelijk opgezet als…

    € 8,95
  • Het metabolisme dieet, Haylie Pomroy
    Het metabolisme dieet, Haylie Pomroy

    Slank in 28 dagen

    Het dieet van Jennifer Lopez, Cher, Reese Witherspoon en duizenden anderen.

    Diëten door veel te eten
    Verlies 10 kilo in 4 weken
    Met 4-wekenplan en meer dan 50 recepten (inclusief vegetarische en glutenvrije…

    € 11,95
  • Jouw moestuin, Clare Foster
    Jouw moestuin, Clare Foster

    De onmisbare gids voor een succesvolle oogst

    Of je nu heerlijke en gezonde voeding wilt kweken, het kantoor wilt ontvluchten
    of met gelijkgestemde tuiniers wilt omgaan, een moestuin of volkstuin kan het
    antwoord op je dromen…

    € 18,95
  • Tip van Stip

    Een pleidooi voor echt eten, Michael Pollan
    Een pleidooi voor echt eten, Michael Pollan

    Manifest van een eter

    We zouden minder eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we niet alleen zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar…

    € 14,95
  • Vegalicious, Alice Hart
    Vegalicious, Alice Hart

    Het ultieme boek voor iedereen die altijd of af en toe geen vlees wil eten!

    141 culinaire, vegetarische recepten

    Zowel vegetariërs als vleeseters zullen genieten van de heerlijke recepten uit Vegalicious. Je maakt kennis met…

    € 14,95
  • -50%

    Taart, Petra Achtien
    Taart, Petra Achtien

    Voor elke gelegenheid

    Valt er iets te vieren? Maak een indrukwekkende taart! Moeilijk? Helemaal niet. Dit boek geeft je de ins en outs en voor je het weet, gooi je zelf hoge ogen. Maak indruk op je kinderen. Of met je kinderen.…

    € 8,95 € 4,50
  • Jammie jammie, Jane Clarke
    Jammie jammie, Jane Clarke

    Gezond eten voor baby's & peuters

    Jammie jammie is een overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken boek voor de moderne ouder die naast koken graag tijd overhoudt voor andere leuke dingen.

    Het boek behandelt de eetgewoontes en…

    € 11,95
  • -47%

    Wat is nu gezond?, ​Prof. dr. Martijn B. Katan
    Wat is nu gezond?, ​Prof. dr. Martijn B. Katan

    Fabels en feiten over voeding

    Prof. dr. Martijn B. Katan beschrijft in Wat is nu gezond? wat er wetenschappelijk vaststaat over voeding en gezondheid.

    Hij loopt met de lezer de dag door en geeft aan wat bewezen gezond is, wat…

    € 8,50 € 4,50
  • French Cheeses
    French Cheeses

    About: flavours, aromas, textures, regional specialities and producers.

    A guide to over 350 French cheeses from Alsace to Vancluse, this illustrated book covers classic French cheeses to little-known regionalspecialities. It…

    € 8,95
  • Take Away, Jean-François Mallet
    Take Away, Jean-François Mallet

    Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar

    Hardcover

    Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens…

    € 28,95
  • -28%

    Man in de keuken, Bill Granger
    Man in de keuken, Bill Granger

    De Australische kok Bill Granger laat met zijn no-nonsense benadering van koken zien hoe je op een eenvoudige, niet-tijdrovende manier bijzondere gerechten kunt maken. De recepten, met multiculturele invloeden, zijn even…

    € 12,50 € 8,95
  • Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
    Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich

    Ons eten uit het Midden-Oosten

    Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een…

    € 16,95
  • Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham
    Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham

    Deze eenvoudige graansoort is over heel de wereld zeer gewild. Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Amerika, overal worden de heerlijkste recepten gemaakt met rijst als basis. Dit boek is zeer overzichtelijk ingedeeld. In…

    € 11,95
  • World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
    World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott

    Makkelijke vegetarische recepten

    Nederlandstalige uitgave

    De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het…

    € 28,95
  • Het dovemansorendieet, Maarten 't Hart
    Het dovemansorendieet, Maarten 't Hart

    Over zin en onzin van gewichtsverlies

    Hardcover

    Hoe komt het dat t Hart zijn hele leven broodmager is gebleven, terwijl hij een weergaloze schrokop is? Hoe at hij vroeger en hoe eet hij nu? Het komt allemaal aan bod in dit…

    € 11,95
  • Het grote boek met desserts
    Het grote boek met desserts

    Een ruim aanbod van recepten voor (zoete) nagerechten, inclusief klassieke desserts en een aantal bakrecepten.

    'Wat krijgen we toe?' is een vraag waarin hooggespannen verwachtingen doorklinken. Als u graag complimenten van…

    € 14,95
  • -52%

    BELGO kookboek, Denis Blais en André Plisnier
    BELGO kookboek, Denis Blais en André Plisnier

    De recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen

    Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter…

    € 18,50 € 8,95
  • Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico
    Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico

    het beroemdste gerecht van Italië

    Dit prachtige boek is de opvolger van het succesvolle 'La Pizza'. Ditmaal is het boek een huldeblijk aan de pasta's van Napels. Een vijftigtal overheerlijke pasta's wordt afgewisseld met de…

    € 18,95
  • Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken, Aty Luitze
    Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken, Aty Luitze

    Seizoenen als uitgangspunt met aandacht voor ingrediënten en feesten.

    Het Seasons kookboek, 4 seizoenen puur koken staat vol met originele en bijzondere recepten met eerlijke ingrediënten die Seasons in de afgelopen 20 jaar…

    € 14,50
  • River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
    River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers

    Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…

    € 24,95
  • Tip van Stip

    Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogers
    Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogers

    dé smaakmakende Italiaanse keuken

    Winnaar van vele prijzen en awards

    Dit geweldige kookboek is geschreven door een Amerikaanse die in Londen woont en een Londense die in Newyorkse restaurants heeft gewerkt. Het wordt gezien als…

    € 24,95
  • -40%

    Artacucina, Wiebke van der Scheer & Margré Mijer
    Artacucina, Wiebke van der Scheer & Margré Mijer

    Artacucina is een kunst-kookboek met 160 pagina's vol prachtige kunstwerken en bijzondere recepten. Een feest voor mensen die van mooie en lekkere dingen houden.

    Neem een kijkje in de keuken van galerie Artacasa waar kunst en…

    € 14,95 € 8,95
  • Tip van Stip

    Baker, Dean Brettschneider and Lauraine Jacobs
    Baker, Dean Brettschneider and Lauraine Jacobs

    The Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals

    Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001

    This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…

    € 45,00
  • -55%

    Powerfood, Rens Kroes
    Powerfood, Rens Kroes

    Pure recepten van Rens Kroes

    Voor een happy & heatlty lifestyle

    Rens Kroes schrijft dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zorgt voor een fit en gelukkig leven; een happy life bereik je niet met…

    € 19,95 € 8,95
  • The Book of Preserves, Mary Norwak
    The Book of Preserves, Mary Norwak

    Jams, Chutneys, Pickles and Jellies

    With its variety of jams, jellies, chutneys, mustards, and syrups to choose from, The Book of Preserves provides a wealth of traditional country recipes. Illustrated in color with step-by-step…

    € 18,95
  • De Origineel Balinese keuken, Lonny Gerungan
    De Origineel Balinese keuken, Lonny Gerungan

    Authentieke familierecepten

    In dit bijzondere kook- en kijkboek van chef-kok Lonny Gerungan wordt voor het eerst de authentieke keuken van het Indonesische godeneiland Bali uitgebreid belicht. Bali kent haar eigen culinaire…

    € 24,50
  • Tip van Stip

    Olijfolie, Manfred Meeuwig
    Olijfolie, Manfred Meeuwig

    Olijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die…

    € 8,50
  • -48%

    Specerijen, Jane Lawson
    Specerijen, Jane Lawson

    De kleurijke wereld van geuren en smaken

    Met meer dan 250 recepten

    Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…

    € 28,50 € 14,95
  • Hamburgers, Steve Burggraf, Guillaume Pagliano, Alexandre Auriac
    Hamburgers, Steve Burggraf, Guillaume Pagliano, Alexandre Auriac

    uit het atelier van Big Fernand

    De perfecte hamburgers maken doe je met behulp van dit kookboek. Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen…

    € 4,50
  • BIER, Otto Holzhaus en Leo van Noppen
    BIER, Otto Holzhaus en Leo van Noppen

    eerst bier, toen brood-bier als water-bierschoon-indianenbier-biermeermin-wild bier-bier bracht redding-bierliefde- kajuitsbier en nog veel meer

    Rijk geïllustreerde en informatieve uitgave over de wereld van het bier. Niet…

    € 8,95
  • Azijn, Clare Gordon-Smith
    Azijn, Clare Gordon-Smith

    Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.
    Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen…

    € 8,95
  • Spaghetti aan het plafond, Yvon Jaspers
    Spaghetti aan het plafond, Yvon Jaspers

    Herken je het gevoel van geluk als de kinderen tevreden aan tafel zitten en smakelijk genieten van hun tomatensoep, pasta, kipkluifje of gewoon een boterham met pindakaas?

    Spaghetti aan het plafond is een lees/kookboek met als…

    € 8,95
  • Havermout, Amy Ruth Finegold
    Havermout, Amy Ruth Finegold

    Meer dan 30 heerlijke en gezonde recepten met havermout voor ontbijt, snacks, gebak en smoothies

    In Havermout staan meer dan dertig heerlijke recepten met superfood-havermout: van heerlijke ontbijtjes tot snacks en drankjes. Of…

    € 6,00
  • Cha, Cha, Cha, tja, wat zullen we eten?, Lizet Kruyff
    Cha, Cha, Cha, tja, wat zullen we eten?, Lizet Kruyff

    Vergeten eten

    Culinair historica Lizet Kruijff beschrijft talloze gerechten, ingrediënten, bereidingswijzen en Hollandse voedseltradities.

    Met foto’s (uit het archief van Spaarnestad Photo Haarlem) die een terugblik werpen op…

    € 12,50
  • Dieren eten, Jonathan Safran Foer
    Dieren eten, Jonathan Safran Foer

    Tot enkele jaren geleden was Jonathan Safran Foer afwisselend vegetariër en vleeseter.Toen hij echtgenoot en vader werd, stelde hij zichzelf de vraag: waarom eten we dieren? En zouden we ze ook eten als we wisten hoe ze op ons…

    € 8,95
  • The perfect Cookbook, David Herbert
    The perfect Cookbook, David Herbert

    Over 120 classic recipes that work every time

    The perfect Cookbook is the book you wish you'd been given when you left home

    Nowadays few of us are taught the sort of real home cooking we all adore. We love to eat lasagne, roast…

    € 8,95
  • MoVida, Frank Camorra
    MoVida, Frank Camorra

    Spaanse culinaire avonturen

    'Ooh wat een hebbeboek! Een Spaanse kookbijbel met veel klassiekers – van paellas en tapas tot flan en sangria – maar ook een paar spannende, vernieuwende zoals oesters met komkommersorbet of…

    € 18,95
  • Tools for Cooks, Christine McFadden
    Tools for Cooks, Christine McFadden

    Keukengerei van A tot Z

    Nederlandstalig

    Recepten van o.a. Jamie Oliver, Alain Ducasse, Ken Hom en Alice Waters

    Tips bij het aankopen van het beste keukengerei

    Inclusief lijst met gespecialisseerde kookwinkels in Nederland en…

    € 8,95
  • -48%

    Kookboek voor meisjes van 8 tot 88, Mirjam van der Rijst & Marcel van Driel
    Kookboek voor meisjes van 8 tot 88, Mirjam van der Rijst & Marcel van Driel

    Hardcover
    Eerste druk, 2008Kookboek voor meisjes van 8 tot 88 is een opvallende verzameling van portretten en recepten van vrouwen die iedereen wel kent. Gewoon uit de straat, de buurtsuper, het café om de hoek, van…

    € 28,50 € 14,95
  • -53%

    Smoothies, NIEUW BOEK
    Smoothies, NIEUW BOEK

    Smoothies zijn eenvoudig te maken, gezond en je kunt er eindeloos mee variëren. De basisingrediënten van de smoothie zijn melk, yoghurt of ijs. Nadat je deze recepten hebt geprobeerd, dan heb je de basiskennis om je creativiteit…

    € 9,50 € 4,50
  • Zoete pizza's, Lene Knudsen, NIEUW BOEK
    Zoete pizza's, Lene Knudsen, NIEUW BOEK

    Bij pizza margherita denken de meesten aan een hartige pizza met tomaten, mozzarella en basilicum. Maar er bestaat ook een zoete variant met aardbeien, ricotta en munt. Zoete pizza's zijn erg lekker, als tussendoortje, voor bij de…

    € 6,00
  • De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck
    De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck

    Felix Alen kookt eestelijk in de mooiste kastelen

    Chef-kok Felix Alen zoekt in het kader van het VTM-programma 'De kasteelkeuken' dertien kasteelheren op om meer te weten over het leven op en rond het kasteel, maar ook over de…

    € 14,95
  • Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK
    Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK

    Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman de Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.

    Fotografie John Vane

    Kijken, knijpen,…

    € 24,50
  • Ilse kookt, Ilse D'hooge, NIEUW BOEK
    Ilse kookt, Ilse D'hooge, NIEUW BOEK

    100 makkelijke recepten voor elke dag

    Elke dag kookt Libelle-chef Ilse D'hooge op Libelle tv haar favoriete gerechten in het programma 'Ilse kookt'. Snel en makkelijk maar gevarieerd en gezond voor elke dag, zonder poespas voor…

    € 18,50
  • Smakelijk, Piet Huysentruyt, NIEUW BOEK
    Smakelijk, Piet Huysentruyt, NIEUW BOEK

    Piet kookt lekker en gezond

    In het nieuwe VIER-programma Smakelijk! laat Piet Huysentruyt iedereen meegenieten van zijn nieuwe levensstijl. Hij toont hoe je lekker kunt eten en tegelijkertijd je lichaam een gigantisch plezier…

    € 16,00
  • De hongerige stad, Carolyn Steel
    De hongerige stad, Carolyn Steel

    Hoe voedsel ons leven vormt

    In De hongerige stad kiest Carolyn Steel voor een geheel nieuwe benadering van allerlei actuele problemen rond de manier waarop we eten. In dit enthousiaste en visionaire boek volgt de auteur het spoor…

    € 14,95
  • Wageningse Persprijs 2014

    Uitgekookt!, Annemieke Smit, NIEUW BOEK
    Uitgekookt!, Annemieke Smit, NIEUW BOEK

    Ingezakte soufflé, biefstuk als een schoenzool, grijsgrauwe boontjes, slappe frites en geschifte mayonaise. Uitgekookt! draait om de mislukkingen in de keuken. Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen ze worden voorkomen?

    Veel…

    € 18,50
  • Puur genieten, Pascale Naessens
    Puur genieten, Pascale Naessens

    En toch gezond en slank

    Eten dat je gelukkig maakt, mooier en energieker... Pascale Naessens kiest voor een eenvoudige, natuurlijke manier van eten. Het is zeker geen dieet. Haar pure keuken is een begrip geworden: gezond,…

    € 18,50
    121 - 240 van 272 resultaten
© 2008 - 2024 BoekwinkelStip | sitemap | rss